Preturile plumbilor pentru 2012 :
60g- 2,40 lei
70g - 2,50 lei
80g - 2,60 lei
90g - 2,70 lei
100g - 2,80 lei
110g - 2,90 lei
120g - 3,00 lei
130g - 3,10 lei
Momitor 2,50 lei

ma intereseaza si eventualele probleme sau sugestii.
)
, daca este de rau sa remediem ...

. In schimb am reusit sa stric cateva momitoare in incercarea de a le rasuci cum faceai matale
.
pharaoh scrie:No problem cu plumbii. S-a luat vopseaua de pe unu` dar dupa ce l-am dat cu capu` de toate pietrele. In schimb am reusit sa stric cateva momitoare in incercarea de a le rasuci cum faceai matale
.

. In masina am si acum tije la 1 metru tot de la tine . Eu folosesc tije de 25 cm ca folosesc forface lungi si alea de la tine gata taiate sunt de 20 .
(in line )

mircea62 scrie:Intrebare: In ce sens trebuie rasucit momitorul ca am uitat: orar sau trigonometric??
Merci

iulian petre scrie:Dane eu singur am consumat in jur de 100 de plumbi . Am observat ca arunc mai mult cu acest plumb cu tija decat cu tub .
Problema mare o am ca rup foarte repede tijele la ei . Am patit de multe ori cand arunc foarte tare sa o rup din prima . Mi-am facut o scula speciala sa scot repede bucata de tija ramasa in plumb pentru asta dar pierd timp . Se rupe din aruncare. In masina am si acum tije la 1 metru tot de la tine . Eu folosesc tije de 25 cm ca folosesc forface lungi si alea de la tine gata taiate sunt de 20 .
Singura problema mai deosebita asta este .Am mai patit ca la unii sa nu le intre tija dar credca 1 din 20 de bucati . Vezi ca nu au gramajele care le zici tu si lipsesc 3-7 grame la fiecare(in line )
ps. Vinzi si en-gross ca mai bine cumpar 200 odata pt mine si vreau sa am si pe balta stoc ca mereu ramane cineva in pana![]()
La momitoare aceas problema cu ruptul tijei din aruncare![]()
Sunt buni si ieftini in concluzie asa ca nu voi mai cumpara din alta parte

nicuBi7014 scrie:si eu sunt foarte multumit de plumbii acestia. singura problema, cum au semnalat si colegii de mai sus, consta in faptul ca se rupe tija foarte repede. eu folosesc tije scurte, 10, max 15cm. cred ca plasticul din care este confectionata tija e de proasta calitate (casant)
Am sa incerc totusi ...

iulian petre scrie:Problema mare o am ca rup foarte repede tijele la ei .

nicuBi7014 scrie:putin off topic: ma intereseaza pichetii care-i comercializezi. mai exact vreau sa stiu daca bucsa din plastic rezista la stres, mai ales in conditii de frig.
multumesc!
, dar sigur rezista.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator