florentiniuga scrie:Stimate utilizator marius6006, se prea poate ca in cazul dumneavoastra sa se fi comis o regretabila eroare dar va asigur ca moderatorul nu v-a vizat in mod direct si personal pe dumneavoastra, a facut-o pur si simplu deoarece am cerut de curand inasprirea cenzurii comertului si reclamei mascate. Aceleasi reguli se vor impune pe viitor atat celor care vand carlige la bucata cat si celor care ofera mulinete en-gros din import, atata vreme cat echipa de moderatori va considera ca este un abuz, deoarece nu putem trage o linie care sa delimiteze vanzarile speculative de vanzari ocazionale. Trebuie sa ne bazam doar pe concluzii deduse din repetitivitatea faptelor si forma anunturilor.
Acestea fiind spuse, ne cerem scuze pentru neplacerile provocate si va asiguram de impartialitatea intregii echipe Info Pescar, care de altfel presteaza o munca benevola si dezinteresata.
va multumesc pt raspuns am vrut sa demonstrez atat ca domnul coleman are datoria ca moderator sa fie obiectiv fata de toti membri ecestui sait indiferent cate posturi au si de cat timp sunt useri.
Pt mine acest subiect este inchis.

. Nu-i bai LARY , glumeam .

//
le zici cu proletari si cu comunismu da parca tia dat astia foc la casa !
io nu zic ca ai dreoptate dar nici ca nai
da dan ceam cetit scrie ca vinzi o barca daia care merge da capu ei si o vinzi da noua da la rubrica second mather fucker hand.
si a mai zis un bos care si eu vreau sa fiu ca ei
daca se intampla o exceptie care nu e trecuta la regulament !
deci e cum e vorba aia la romanes : dacat sa planga mama mai bine sa planga mata !