Moderator: florentiniuga

florentiniuga scrie:Mai e jumatate de an pana atunci. Ai rabdare si vei afla de aici cand se vor anunta.

nagy victor scrie:Imi permiteti sa deschid un topic cu poze de la concursuri pt. copii ?
Astept raspuns de la moderator

, se vede pe chipul acestor copii ( napastuiti de soarta ), bucuria ca cineva si-a adus aminte si de ei , FELICITARI !!!organizatorilor (daca ar fi mai multi ca voi) 

Marinita scrie:florentiniuga scrie:Mai e jumatate de an pana atunci. Ai rabdare si vei afla de aici cand se vor anunta.
Florentin eu propun pentru 1 iunie sa organizam pe o balta cu care avem afinitati un concurs pentru copiii de la o casa de ajutorare a acestora.Binenteles sub sigla CARP ZONE.Aici sunt sigur ca vom avea si sponsori, binenteles ca putem sa aducem si copiii(daca se doreste)pescarilor din club sau si alti copii.

mike_carp scrie:Marinita scrie:florentiniuga scrie:Mai e jumatate de an pana atunci. Ai rabdare si vei afla de aici cand se vor anunta.
Florentin eu propun pentru 1 iunie sa organizam pe o balta cu care avem afinitati un concurs pentru copiii de la o casa de ajutorare a acestora.Binenteles sub sigla CARP ZONE.Aici sunt sigur ca vom avea si sponsori, binenteles ca putem sa aducem si copiii(daca se doreste)pescarilor din club sau si alti copii.
O idee buna ar fi sa se organizeze un concurs intre copiii de la Casa de Copii despre care vorbeai si copiii pescarilor din cluburi. Orice club. Ar avea o miza, iar premiile ar putea fi diplome pt toti participantii si tot ce se aduna din taxe si sponsorizari sa mearga catre copiii nevoiasi (de la casa de copii).

eurofish scrie:Asociatia Pescar Sportiv a organizat anul acesta editia nr.3 a Cupei Robin Hood. Pista de concurs, anul acesta, a fost la ferma piscicola Izvoarele 1 din Judetul Giurgiu. Concurentii in numar de 30, au fost "locatarii" casei de copii Robin Hood din sectorul IV. Poze de la desfasurarea competitiei: http://borcea6.4dq.com/radu/gallery2/v/APS/2009-05-31/

Înapoi la Competitii pentru copii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator