serban_31 scrie:Beei,daca veniti cu cortul.......la ce mitze va referiti
Matze cu blana la ce crezi ca ne referim.[/quote]
avea blana prea tocita ....
Moderator: florentiniuga
serban_31 scrie:Beei,daca veniti cu cortul.......la ce mitze va referiti

Marian Constantin scrie:serban_31 scrie:Beei,daca veniti cu cortul.......la ce mitze va referiti
Matze cu blana la ce crezi ca ne referim.

misu_sipanu scrie:Marian Constantin scrie:serban_31 scrie:Beei,daca veniti cu cortul.......la ce mitze va referiti
Matze cu blana la ce crezi ca ne referim.
avea blana prea tocita ....
[/quote]

serban_31 scrie:Serbane daca vii cu "matza" atunci vin si eu ! Aduc si cortul ?
(a se citi fatza).
(a se citi fatza).

Teddy scrie:serban_31 scrie:Serbane daca vii cu "matza" atunci vin si eu ! Aduc si cortul ?
daca o bagi la cort ii ingheata blana ....
(a se citi fatza).

Marian Constantin scrie:Teddy scrie:serban_31 scrie:Serbane daca vii cu "matza" atunci vin si eu ! Aduc si cortul ?
daca o bagi la cort ii ingheata blana ....
Mary tata stiam eu ca fricosi( lasi) se aliaza.
(a se citi fatza).
[/quote]

Marian Constantin scrie:Te inteleg Serbane .. dar ce sa fac daca vi cu marfa expirata ... ramai cu ea pe taraba

serban_31 scrie:Marian Constantin scrie:Te inteleg Serbane .. dar ce sa fac daca vi cu marfa expirata ... ramai cu ea pe taraba
Mereu exista o scuza, atunci spuneai altceva, acum te-ai sucit afirmi altceva, eu unul te inteleg de la o varsta omul nu mai poate si gaseste tot felul de scuze ca sa scape bazma curata![]()

off topiccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!

, sa speram ca vremea buna va tine cu noi si pe la inceputul lui martie sa putem iesi.
...zici ca nici nu a trecut soarele pe acolo 

Înapoi la Concursuri improvizate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator