Moderatori: Sebastian, sorin1362

sorin1362 scrie:Dupa ce am platit permisele AJVPS, ANPA, PG, dupa ce am facut 900km din Baia-Mare pana in Chilia, dupa ce am facut planuri 11 luni, dupa ce am legat carlige, dupa ce am facut monturi, dupa ce am format grupul, dupa ce am cumparat arome si momeli, dupa ce mi-am cumparat masina de teren, dupa ce am cumparat remorca, dupa ce am dat nenumarate telefoane sa ma informez daca Dunarea e curata sau ce nivel are...spune-mi ce trebuie sa mai fac sa pot pescui linistit pe malul Bratului Chilia?

jonny_23 scrie:sa te faci presedinte....si sa concesionezi tot bratul si sa angajezi BGS sa pazeasca.....sa nu vezi urme de plasari si de tarani..... pana atunci fire intinse urmatoarele 11 luni......in fata calculatorului....![]()
![]()
![]()
![]()

toader nicolae scrie:jonny_23 scrie:sa te faci presedinte....si sa concesionezi tot bratul si sa angajezi BGS sa pazeasca.....sa nu vezi urme de plasari si de tarani..... pana atunci fire intinse urmatoarele 11 luni......in fata calculatorului....![]()
![]()
![]()
![]()
Ai grija cu aia de la BGS ca unii sunt angajati de braconieri ca sa-i pazeasca de pescari.

la stiuka pe bratul chilia am luat in vreo saptamana nenumarati bibani la lingurita si doar 2 stiuci . Una a luat-o tata si una eu
din 15 oameni ( fara sotii si prietene)
doar 2 stiuci
dar in fiecare dimineata vedeam pe cate un canal branconieri care isi scoteau plasele pline cu peste 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: mihneaBV şi 3 vizitatori