Moderatori: Sebastian, sorin1362

xeno13 scrie:Pt craparul sef...de ce nu se poate da mp la craparulsef ???

cosmin mihut scrie:Nea Mircea ,in primul rand vreau sa te salut ,in al doilea spune-mi cine te-a suparat?

Crownyboy scrie:Rectificare la ultima postare a mea. Am vorbit ieri in Sulina si se ia taxa mai nou si pe Musura.

bebe2011 scrie:Eu nu cred ca e corect deloc sa platim taxe unor persoane private,intr-un loc pe care il avem mostenire de la strabuni!Dar cred ca asta e alta poveste.Salutari nea Crapare!

vexxatu scrie:Din cate stiu eu din anii precedenti P.G. se elibereaza la Tulcea de la Politia de Frontiera si trebuie sa prezinti actul de identitate + o copie si permisul de pescuit si e valabil 12 luni de la eliberare.
Acum parerea mea e ca P.G. iti trebuie musai daca pescuiesti pe ape de frontiera iar taxa de pe Chilia si Musura o pretind niste indivizi care au "concesionat" zona.
Eu stiam ca nu pe toata portiunea bratului Chilia e nevoie de taxa suplimentara fata de permis. ...

brad scrie:La multi ani nea Mircea....cu intirziere dar am fost plecat pe carari de munte.....dupa domnul pastravior....am inceput pregatirile.....venim....daca aveti nevoie de ceva la inceputul lui septembrie suntem in zona...am citit lucruri interesante..chilia...musura....chiar au fugit toti crapii de pe sulina ?? respect si fire intinse

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator