alinuu scrie:Eu personal consider montura bomba, o montura care ar trebui interzisa. N-am folosit niciodata asemenea montura, habar nu am ce mecanica de functionare are si nici nu-mi explic ce este cu atatea carlige. Daca esti pescar bun, nu ai nevoie decat de 1 singur carlig. De aceea nu recomand folosirea acestei monturi.

pharaoh scrie:Daca este interzisa in primul rand n-ar mai trebui comercializata in magazinele de profil.
Cine vegheaza la respectarea acestor legi? Tot D-zeu cu mila, din pacate.
bogdan97 scrie:cine imi poate zice o reteta simpla de mamaliga pentru caras as dorii daca se poate raspunsuri mai concrete![]()
![]()

gor965 scrie:pharaoh scrie:Daca este interzisa in primul rand n-ar mai trebui comercializata in magazinele de profil.
Cine vegheaza la respectarea acestor legi? Tot D-zeu cu mila, din pacate.
Bomba e interzisa pe baltile statului...magazinele vand bombe ptr. pescarii care le folosesc pe balti private !bogdan97 scrie:cine imi poate zice o reteta simpla de mamaliga pentru caras as dorii daca se poate raspunsuri mai concrete![]()
![]()
Ti-am mutat intrebarea aici , ptr. ca n-are rost sa deschidem alt topic pe acelasi subiect !

. Intrebarea mea este, cand anume adaug lichidul ?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 1 vizitator