Moderator: florentiniuga

...te ,,cunosc" bine de acum,din postarile pe acest site..o iei asa usurel pe ocolite...de ce nu zici ca tu folosesti,sau ai folosit ln paralel aceste 2 ,,ingrediente" si nu ai observat nici o diferenta..doar ca boiaua nu are colorant(rosu)cum are Robin Red-ul..
si vrei sa vezi daca si altii folosesc la fel...

)la noi e 65 ron/1kg...se fac bani frumosi....

Tibi30 scrie:ai dreptate...pacat ca la noi sant adaosurile mari,daca te uiti la Haiths pe site,preturile sant mult mai mici,si normal la banii aia,si veniturile din Anglia,nimeni nu se gandeste la boia..EX.daca cumperi varianta la 5kg=33,4 ron/1kg...astea fiind preturi pe site-ul lor(daca cumperi de la ei ca si firma,si cantitati mai mari,preturile sant substantial mai mici),iar transportul(din uk-Romania,nu trebuie sa fie neaparat cu firmele de curierat,care sant mai scumpe,cei care cumpara bulk de acolo stiu)la noi e 65 ron/1kg...se fac bani frumosi....
PS-Lasa ca-mi fac eu magazin,si voi veni cu preturi de bun simt,la unele produse chiar jumatate de pret,din cel de pe piata...
!!

MARIUS MUNTEANU scrie:e adevarat nu am facut tone ,nici macar sute, de kg de bile dar mari diferente nu cred ca pot fi.o mare deceptie am avut cand am vazut ca s-au castigat concursuri cu porumb de plastic si daca iti aduci aminte de o emisiune infopescar cand Florentin a participat la un concurs la brasov a pescuit cu o bila de burete inmuiata in sirop de porumb,asa ca se pare ca in final ca proteinele,aminoacizii,atractantii,colorantii sunt mai mult pentru pescari.O sa spuneti ca nu conteaza ce pui pe ac,conteaza nada.Atunci ar trebui sa-l intrebam pe Dan Mitranescu.Baboieru,Mosharu,Catalin Duta si altii,. cate proteine si inplicit aminoacizi baga in mamaliga.Eu sunt adeptul pescuitului cu bile pentru ca imi place sa le fac,si pana acum nu cred ca este ceva ce se poate numi indispensabil la fabricarea lor.este umila mea parere.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori