Pe meleagurile noastre ,in general ,sfirsitul lui octombrie este sinonim cu aranjarea sculelor pentru iernat ,dar mai sint si unii mai indrazneti care nu tin seama de atentionarile subtile - dus -dili -si le stiti voi continuarea .Am facut o iesire impreuna cu un prieten ,pe un loc pe care nu mai pescuisem de doi ani ,dar stiind ca tine peste pina toamna tirziu ,asa, ca sa va bag un pic in ceata si sa bulversez tot ce tine de pescuit pe ape reci , locul este o intinsura cu adincime de 2 - 2,2 m ,fara agataturi ,deci un loc nepropice pentru acest timp ,dar... nu toate regulile tin ,asa si aici .Am pescuit 14 ore de la 6 seara ,la 8 dimineata ,am avut 9 trasaturi ,6 luati ,media pe la 10 -12 kg . Am avut si doi mai maricei ,unul de 14 kg si celalalt de 16 kg. ,bineinteles ca bateria la aparatul foto nu a fost indeajuns incarcata, am reusit sas fac doar citeva fotografii .Prietenul meu a avut doar doua prezentari ,amindoi luati ,eu am pescuit la 80-100 m. ,el mult mai aproape . Am folosit naditoare cu un mix Tata Nitu ,ii multumesc pe aceasta cale ,la cirlig porumb si un plastic flotant pe aroma de usturoi .

. Nu prea iau sanse ,in cazul ca voi fi prins amenda este 150 de dolari ,daca ai si peste retinut ,se lasa cu dosar si judecata .