Madalin007 scrie:claudiu cozma scrie:florentiniuga scrie:@Ciprian
Nu lua la propriu tot ce am scris. Ideea e alta. Spre exemplu, de unde stiu eu ca cel caruia ma adresez acum este adevaratul Floroiu Ciprian de la Energy Brasov? Ai priceput?
PS Chiar asa, tu esti?
da , chiar el a fost , azi am avut o discutie cu el pe tema asta , martor Adi Zarguzon .
in alta ordine de idei UN CRACIUN FERICITtuturor pescarilor indiferent ce site-uri urmaresc si cu cine ,tine fiecare , este ciudat cum o pasiune comuna in care bagam fiecare o gramada de timp si bani , a ajuns sa creeze intre noi un zid mai solid ca zidul Berlinului .
SARBATORI FERICITE TUTUROR
Sarbatori fericite si dv. dl.Cozma, sa ne vedem cu bine la Doripesco!!
sa dea Divinitatea sa fim sanatosi , si toate lucrurile vor urma (intr-un final ) un fagas normal , eu cred ca avem multe alte probleme decat cele care se discuta momentat .
Personal , i-ti multumesc pentru urare , si te astept cu placere la concursuri organizate de noi ( Tata Nitu si cu mine ) la Doripesco .

tuturor pescarilor indiferent ce site-uri urmaresc si cu cine ,tine fiecare , este ciudat cum o pasiune comuna in care bagam fiecare o gramada de timp si bani , a ajuns sa creeze intre noi un zid mai solid ca zidul Berlinului .

poate duce la atatea conflicte .

,,ma iubeste femeeile si ie moarte dupe mine,,
@ misu sipanu

!!! Forumul trebuie sa fie un loc in care sa ne plangem unul pe umarul altuia sau sa ne aratam vanataile de pe bicepsi. Cand deschid televizorul dau de politica, crime si violuri, cand deschid radioul, la fel, cand deschid caloriferul, la fel,... cand intru pe forum tot la fel???