Datarita numarului redus de standuri disponibile pe balta ne cerem scuze fata de cei care nu vor putea participa la acest concurs.
Toata locurile fiind ocupate dorim FIR INTINS tuturor participantilor la concurs

jackpot scrie:stimatilo, plz vreau si eu un concurs sau chiar la toate de acum inainte, dar vad ca tot dupa ce se ocupa locurile aflu, cum sa fac sa prind si eu un loc la urmat. concurs de pe cornesti sau de la arad sau hd , exista un calendar competitional dupa care sa ma pot inscrie de la inceputul anului la toate concursurile particulare la care vreau sa particip??10x

APSHD scrie:Administratorul de la Sarulesti Paco ne-a cerut 100 de lei pe zii de participant , cea ce inseamna ca pe 3 zile numai balta ar costa 300 de lei pe participant
Sa-mi fie cu iertare in Ungaria o balta plina de peste la un concurs de pescuit costa intre10 si30 de lei ziua de pescuit pret in care intra si o gustare.
La asemenea preturi renuntam la Sarulesti si-l vom organiza linga Arad in localitatea Cornesti intr-o balta plina cu crap , unde pretul este mult mai rezonabil .![]()
![]()

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator