CRYSTYAN scrie:Ar fi interesant daca a-ti putea face un topic doar cu retete de momeli( boilies-uri,retete de porumb fiert,uscat,mamaliga,pelete,momeli vii,etc.)detaliate.....A-ti putea pune o regula pe acest TOPIC .Doar reteta si atit fara alte comentarii....

florentiniuga scrie:CRYSTYAN scrie:Ar fi interesant daca a-ti putea face un topic doar cu retete de momeli( boilies-uri,retete de porumb fiert,uscat,mamaliga,pelete,momeli vii,etc.)detaliate.....A-ti putea pune o regula pe acest TOPIC .Doar reteta si atit fara alte comentarii....
Nu cred ca e bine fara comentarii. Am vazut pe alte siteuri cateva asazise retete de boilies, care nu aveau nimic de-a face cu pescuitul la crap. S-ar putea ca incepatorii sa creada ca merge si asa, ori interesul nostru este sa furnizam informatii corecte.

hopecarpteam scrie:Dle Florentin... iti pot spune ca mai trebuie sa aiba site-ul.... O REVISTA..... o revista cu articole si interviuri de la oamenii de la noi care pescuiesc, si care o fac bine, cu balti, cu tehnici, cu concursuri, cu produse... si cu tot ceea ce mai trebuie, ca toti sa primeasca informatiie necesare.
... mai ales acum de cind cu CARPZONE... o poti chiar numi asa.... si o sa fie OK ca sunt 2-3 reviste in capitala, dintre care exclusiv pt crap doar una , care mai apare si din an in paste...
Emisiunea ta e super OK... si e singura care intradevar transmite informatii (ca de culorile pestilor , personal m-am saturat).... incearca si o revista si daca o sa fie tot asa ca emisiunea .... succesul e garantat..

adrianciolpani scrie:cand vreau sa ma uit la emisiune sa dau un dublu click pt varianta mare

nando scrie:cred ca trebuie sa aiba website Infopescar. parerea mea

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator