gor965 scrie:Dar la asa taxa de pescuit ,aia au ceva clienti ? ...ca nu prea vad cum rezista in fata altor balti bune si mult mai ieftine ?

allacica scrie:La inceput au fost pestii , dupa aia pescarii , comerciantii de scule si administratorii de balti .Pestii sunt aceiasi sau din ce in ce mai putini ,pescari am devenit multi , comerciantii se adapteaza pietii , dar cei mai multi dintre administratori au devenit jepcari , am sa va explic de ce gandesc asa , dar mai intai vreau sa va zic ca prin acest forum putem sa ii triem , sa deschida un moderator un topic in care sa scriem ce am gasit pe balti iar cand un pescar logat aici vrea sa se duca la balta sa stie ce anume gaseste acolo.
Explicatia promisa:un cunoscut sa dus sa incerce o balta necunoscuta de noi , pe balta era tocmai patronul la intrebat daca e admis pescuitul ce peste are si taxa perceputa ,ia raspuns ca ieri un pescar a prins vizavii de locul in care vorbeau 4 crapi la 5 kg bucata si ca taxa e modica 35 ron / 24 h. Saracul om a incercat toata ziua sa prinda un peste dar nimic de mentionat faptul ca era singurul pescar de pe balta .A doua zi a vrut sa mai incerce o data si s-a dus iar tot acolo ,nu mai era patronul ci un paznic si facandu-se ca nu stie nimic despre balta a intrebat iar ce peste are si daca se prinde ceva , raspunsul a venit promt "ieri un pescar a prins vizavii de locul in care vorbeau 4 crapi la 5kg bucata".
Ei ce ziceti deschidem topicul!

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator