. Va rog ajutati-ma(nu ma pricep la calculatoare) iar cei care se pricep vin la primavara (copii). Multumesc.
dita scrie:Buna ziua. De ieri 31.01.2011 de cand s-a schimbat ( s-a lucrat) la site nu-mi mai merge asa de bine ca inainte forumul, raspunde cu intarziere,trec cateva secunde pana se stabilizeaza imaginea, la revenire(back) aceeasi poveste,mi-e greu sa navighez pe forum,devine enerevant.. Va rog ajutati-ma(nu ma pricep la calculatoare) iar cei care se pricep vin la primavara (copii). Multumesc.

stefan_kwr scrie:........Poate ne ajuta cineva cu un raspuns, ce se intampla, de ce merge greu?

gor965 scrie:stefan_kwr scrie:........Poate ne ajuta cineva cu un raspuns, ce se intampla, de ce merge greu?
Dupa cum vede fiecare , s-au introdus si se vor mai introduce chestii noi !Situl este tinut operational , se lucreaza on-line si evident mai apar mici probleme ! Utilizatorii mai vechi stiu ca am mai trecut prin asta !

Victor Hodorog scrie:problemele existente pe forum se vor rezolva cel tarziu pana vineri.
Putina rabdare ..lucram intens si scuzele noastre pentru " deranjamente"

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori