Mai ales dupa cum vad, predomina salonta, peste 2-3-4 ani, vei avea mare satisfactie pe aceasta balta 
Moderator: Coleman
Mai ales dupa cum vad, predomina salonta, peste 2-3-4 ani, vei avea mare satisfactie pe aceasta balta 

Margescu Romeo scrie:Cam greu de explicat pe unde este.Treci de Vedea si o iei in stanga spre Profa ,In Profa O iei in stanga pe linga biserica si mai margi cam 10 km pe drum de tara ,cam prost ca se face canalizarea la prima rascruce o faci iar in stanga si la iesire din sat se vede balta pe partea dreapta.Daca te ajuta uite cordonatele GPS de pe Google Earth 44° 41' 11. 34" N ; 24° 35' 02. 75" E si inca niste poze ale lacului de anul trecut.
acum sa vedem
aa si mananca stiuca eu am prisn numai marlite d aun vecin a prins una la vro 2,5 kg a scapt un mai mare si unu de langa mine a luat una la 3-4 kg 

Margescu Romeo scrie:Salut,.Unde ai luat stiuca in Bascov sau in Budeasa ?Si in ce loc mai exact.Dimineata vreau sa ma duc dupa stiuca.Cand a luato mai bine dimineata ?

besliu scrie:imi spune si mie cineva unde as putea sa ma duc sa ma distrez la sabiora ?? sunt un maniac in pescuitul sabioarei (un maestru as putea spune !) fac cinste pt cel care imi spune o balta buna de sabioara ! ms astept balti ! fire intinse !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori