besliu scrie:care dintre ele ori Mihailesti balta mare ori Canalul Cornetu ??
si in lacul mare, si jos, la pietre, sunt obleti peste tot.
Moderator: Coleman
besliu scrie:care dintre ele ori Mihailesti balta mare ori Canalul Cornetu ??

Margescu Romeo scrie:Am fost sambata si duminica la Rusanesti.Slab rau de tot.Caldura mare ziua si noaptea nici o trsatura.Probabil sa fi fost nivelul apei care crestea si scadea in continu.

Multa Bafta scrie:Asta a fost montura care am folosit-o zilele acestea pe Olt pentru crap, caras.
dai la bomba ?
chiar nu mai stie nimeni sa dea la peste cum era o data ?
un cocolos discret la carlig ca gamalia da ac , o patratica mica ,un marmalac ,
pfffff sa ales prafu da pescuitu nostru rustic si rudimentar care ne facea fericiti ! 

gogu steriade scrie:Multa Bafta scrie:Asta a fost montura care am folosit-o zilele acestea pe Olt pentru crap, caras.
ce palaria mea e chestia aia maro ?dai la bomba ?
chiar nu mai stie nimeni sa dea la peste cum era o data ?
un cocolos discret la carlig ca gamalia da ac , o patratica mica ,un marmalac ,
pfffff sa ales prafu da pescuitu nostru rustic si rudimentar care ne facea fericiti !

FISHFAMILY scrie:NOI AM FOST VINERI SI SAMBATA LA SALCIOARA.A MERS BINISOR ,AM PRINS CRAP,PLATICA,NOVAC SI CARAS.
TAXA E DE 60 DE LEI PTR BARBATI SI 10 LEI PTR FEMEI(INSOTITOR).
A FOST FOARTE CALD.
AM AUZIT CA AR FI SI RAPITOR ACOLO,DAR NOI NU AM VAZUT.

tady scrie:Am fost astazi la Budeasa . Nu am reusit decat 4 bibani cat bricheta . Nici cei cu barcile nu au facut nimic , s-au plimbat toata ziua pe baraj. Unde o fi carasul bagat de curand ? Am stat de la 06.00 pana la 14.00 . Am fost in zona intrarii de la politie .La intoarcere am trecut si pe la deversor , ce de lume era acolo nu mia venit sa cred . ce poate face pescuitul din om .
Daca a mai fost cineva la Rusanesti va rog spuneti-mi si mie cu detalii daca se poate , cai eu nu am ajuns inca .

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori