Moderator: Coleman

Tedy28 scrie:Salut Madalin, stiucile la ce le-ai prins, momeala vie sau artificiale, vreau sa ies la sfarsit de saptamana si sa stiu ce sa imi iau dupa mine.Numai bine si fir intins!
asta e mie nu imi pare rau ca nu am scapato eu ))

Margescu Romeo scrie:adycoso scrie:salut pe toata lumea .am si eu o intrebare : cine a fost sau a auzit de balta balaria , este prima partida pe anul acesta
Salut.Da si tu ceva detalii , macar judetul
revin cu detalii duminica! peace 

besliu scrie:imi spune si mie cineva unde as putea sa ma duc sa ma distrez la sabiora ?? sunt un maniac in pescuitul sabioarei (un maestru as putea spune !) fac cinste pt cel care imi spune o balta buna de sabioara ! ms astept balti ! fire intinse !

Amos scrie:besliu scrie:imi spune si mie cineva unde as putea sa ma duc sa ma distrez la sabiora ?? sunt un maniac in pescuitul sabioarei (un maestru as putea spune !) fac cinste pt cel care imi spune o balta buna de sabioara ! ms astept balti ! fire intinse !
Se prinde săbioară la Grindul Lupilor - Canalul 2, de pe pod în curent. Montura: țaparină.
O singură problemă, rupi mașina în două.

timer scrie:Chiar de se rupe,se repara..Mai ales ca numar de-o ora dolarii din avatar si nu se mai termina chita....

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori