Am urmarit astazi 2009.10.15 in mare parte transmisia de la carpzone tv reluarea VP - tv dar spre marea dezamagire unele emisiuni erau in limba bulgara
. Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.
. Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.
Liviu Belu scrie:Salutari,
Am urmarit astazi 2009.10.15 in mare parte transmisia de la carpzone tv reluarea VP - tv dar spre marea dezamagire unele emisiuni erau in limba bulgara. Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.

gor965 scrie:Liviu Belu scrie:Salutari,
Am urmarit astazi 2009.10.15 in mare parte transmisia de la carpzone tv reluarea VP - tv dar spre marea dezamagire unele emisiuni erau in limba bulgara. Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.
Eu n-am apucat sa ma uit...emisiunile erau titrate ori dublate in bulgara ? Parca sa zic eu ca la reciver se poate modifica ceva la dublaj si la subtitrare .

florentiniuga scrie:Facem apel pe aceasta cale la marea comunitate a pescarilor din zona Dunarii, poate cunoasteti, in vederea colaborarii, persoane (de preferinta pescari ca sa stie termenii specifici), care sa poata dubla din bulgara in romana.
Contra cost bineinteles. Puteti anunta aici daca stiti vreo "voce" cunoscatoare de bulgara. Poate fi chiar din Bulgaria daca stie bine romaneste sau engleza. Exista si posibilitatea colaborarii on-line, sa ne dea traducerea in scris a materialelor.
Cu asta cred ca v-am si raspuns dilemei. Inca se lucreaza la dublaje iar bulgara chiar ne da ceva bataie de cap.

Liviu Belu scrie: ma frapat un lucru concurs la darvari care marea majoritate la vazut la OTV si pe site la emisiune totul fiind in limba romana si azi pe vp-tv in limba maghiara DE CE!?!?!?
si ce daca sa vorbeste 10 la suta romaneste ...mai invata lumea si ceva linba staina ca sa ne facem poliglonti !
ca sa nu mia zic ca matale stai toata ziua cu ochi pa net si casti gura numa asa sa mai descoperi vro spoparla...bre ,lucru bun sa face la 9 luni ! ce te grabesti asa ca fata la maritat ! 

nimitz scrie:mai gogule da tu ce fel de minoritate esti ...locala..
...sau entica
...etnica ? 

cristea radu scrie:Mai nea ""gogu"",pe unde se afla Malmo in Ardeal, ca eu nu stiu?????????![]()
![]()
![]()

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator