Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Amsterdamer scrie:sdaniel scrie:Amsterdamer incearca sa mananci adevarul asta , cu ambele maini ,te rog .
Sa fii sanatos .
Nu mai am ce, ca s-au infipt "profesionistii" inaintea mea si l-au mancat pe tot ...cu lopata!
Sa fii sanatos... si cu minte muuuuulta!bebe2011 scrie:Daca crezi ca esti stapanul adevarului chiar ai o mare problema!Numai bine!
E doar problema mea daca cred ca sunt detinatorul "adevarului absolut"...in rest, "facem supozitii si ne amuzam pe seama combinatorilor"...si care-i mai fraier, pune botu', pardon, lopata la ..cccascaval

Trofim Cristian scrie:Amsterdamere sa dea D-zeu sa-ti iei tu lumanari de banii aia de combinatie.

jonny_23 scrie:sincer nu stiu sigur daca a fost sau nu non combat...dar am vazut cu oki mei cum george si cu trofin au dormit ultima noapte tun...trofin imi este prieten george mai putin insa parerea mea ca si concurent vis a vis de ei a fost clara.doi pescari buni ca ei nu avea cum sa se culce in ultima noapte.daca erau altii care nu mai aveau variante mai ziceam da nu mai stiu ce sa faca....dar daca si george si cristi sunt incepatoriii atunci bine ii zic astia lu vladeanu guru bilelor si pescuitului la crap
ps:si noi am vazut greselile noastre si va asiguram ca la anu nu le vom mai repeta....anu asta am avut obiectivul de vice campioni nationali.....la anul va fi unul singur (CAMPIONI 2012)

pescar orhei scrie:Stimate domn,
Frumosa dorinta dar este greu de realizat.
pescar orhei scrie:Poate daca va schimbati gandirea si modul de a pescui.

iulian petre scrie:
- Marian Constantin a fost exclus din clubul Green Lake pentru indisciplina dar i sa oferit sansa sa demisioneze .

...si eu, daca aveam sponsor pe BD si eram in situatia verzilor, procedam la fel...ca doar nu-l sustineam pe Iuga sa castige lotul lui CN-ul, nu?!

...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator