Hazlii si nu numai !

sa mai radem un pic

Moderatori: Qnyx, pharaoh

Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Butaru Gabriel
Veteran
Veteran
Mesaje: 688
Membru din: 12 Sep 2008, 21:04

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de Butaru Gabriel » 28 Iun 2010, 14:01

Romania_a_fost_scoasa_la_vanzare

Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa , oricât de mică ar fi dar să funcţioneze.

De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze. 8->

Avatar utilizator
Paun Ion
Veteran
Veteran
Mesaje: 826
Membru din: 17 Ian 2010, 12:34

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de Paun Ion » 28 Iun 2010, 18:49

Va multumesc pentru doza de veselie,oferita
Sanatate

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 06 Iul 2010, 13:26

Paun Ion scrie:Va multumesc pentru doza de veselie,oferita
Sanatate
Nea Paune,sunt si ei de acord:

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 29 Iul 2010, 12:04


Avatar utilizator
stefan_kwr
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 25 Mar 2009, 21:23
Localitate: Craiova
Contact:

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de stefan_kwr » 29 Iul 2010, 19:54

Mai bine mergea pe scari... :D

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 27 Aug 2010, 17:05


Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 30 Aug 2010, 19:03

Atentie, astfel de persoane traiesc printre noi! ________ 1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul: Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat!___ Ei traiesc printre noi!!!! ____ 2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: ”Uite o pasare moarta!”..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “unde, unde?”_______ Ei traiesc printre noi!!!________ 3. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamani cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers._______ Ei traiesc printre noi!!! _________ 4 . Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj._______ E i traiesc printre noi!!!______ 5. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis ”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul…_____ Ei traiesc printre noi!!!______ 6. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femei de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. ”Acum” m-a intrebat ea: ”A ajuns avionul dumneavoastra?”___ _____ Ei traiesc printre noi!!!________ Di n pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 31 Aug 2010, 10:05

Dr. Paulo Ubiratan, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le a dat ... Întrebare: exercitii cardiovasculare prelungesc viata, nu? R: inima ta a fost facuta pentru a bate un numãr de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmã se uzeazã. Accelerarea inimii tale nu va va face sa trãiti mai mult: Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii dvs. daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Trage un pui de somn! Î: Ar trebui sã mã opresc cu consumul de carne rosie si sa mãnânc mai multe fructe si legume? R: Tu trebuie sã întelegi logistica eficientei ... . Vaca ce manânca? Iarbã si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã. Vrei sa manânci boabe? Mãnâncã pui. Î: Ar trebui sã reduc consumul de alcool? R: Categoric nu. Vinul se face pe bazã de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnã cã acestea trage apa din fructe, astfel încât sã profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua! Î: Care sunt avantajele unui program regulat exercitii fizice? R: Filosofia mea este: Dacã nu aveti nicio durere ... sunteti bine! Î: Fripturile sunt daunatoare? A: Nu m-ai ascultat! ... Astãzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevãrul este cã acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dãunãtoare pen tru tine? Î: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii? R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sã creasca în dimensiune. Î: Ciocolata face rau? R: Esti nebun? ! E cacao! O alta legume! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit! Si tine minte: Viata, nu ar trebui sã fie o cãlãtorie pânã la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia pe celalat drum - Bere într-o mânã - chips de cartofi în cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca A MERITAT SA FACI CALATORIA! P.S.: Daca a umbla ar fi sanatos, postasul ar fi nemuritor..... Bale na inoata toatã ziua, mananca doar peste si apa si totusi e TARE GRASA..... Aminte ste-ti ca: Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca testoasã nu alearga NICIODATA si trãieste 450 de ani...

Avatar utilizator
Paun Ion
Veteran
Veteran
Mesaje: 826
Membru din: 17 Ian 2010, 12:34

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de Paun Ion » 31 Aug 2010, 18:10

[quote="timer"]Dr. Paulo Ubiratan, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le a dat ...
....................................................................................
Bre ,de unde dracu le scoti mereu,asa tari ?

Avatar utilizator
old_radu
senior
senior
Mesaje: 312
Membru din: 09 Feb 2008, 21:45
Localitate: Baia Mare

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de old_radu » 12 Sep 2010, 13:20

formula 1 = vax albina , crema puca... :))

http://www.220.ro/faze-tari/Cum-Dezasam ... Tgr6c8uEW/
GO FOR SPINNING ! ! !

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 15 Sep 2010, 12:57

Micul dejun - de ieri si de azi 1989 5:00 Scularea. 5:05 Aprind focul și pun apa la încălzit. 5:30 Apa s-a încălzit ușor 5:35 Adulmec parizerul și mă hotărăsc să fiu nesăbuit : îmi tai patru felii 5:40 Pâinea e cam veche, de ieri seara, se sfărâmă. Totuși reușesc să tai două felii. 5:41 Pun în apă un pliculeț de ceai chinezesc. Îl folosesc abia a doua oară, așa că o să iasă un ceai tare. 5:42 Îndulcesc ceaiul cu o bomboană cu miere (că zahărul pe cartelă îl iau abia vineri). Bomboana nu e dulce, e amară. 5:45 Clefăi pâinea cu parizer și mă ajut cu câteva înghițituri de ceai. Parizerul n-are usturoi ! Fumez un Carpați fără. 5: 55 Îi înjur pe Ceaușescu și Dăscălescu și plec la serviciu 1993 6: 00 Scularea. 6:05 Aprind focul și pun apa la încălzit. 6:15 Cafeaua e gata. Cafea bună, adusă de cineva din Turcia. Totuși, parcă ar avea un pic de gust de mucegai. 6:20 Îmi pregătesc paharul cu suc de kiwi de la dozator. 6:40 Am luat o pâine turcească, o nebunie. Am și un pliculeț cumpărat de la o unguroaică, ceva pe care scrie ”Baromfihussal” și e pozată o pisică care se linge pe bot. E o conservă bună, zemoasă, cu bucățele mici de un fel de carne, dar cam fadă. Pun sare, muștar și un pic de piper măcinat. E o nebunie. Dacă mai întâlnesc unguroaica, mai cumpăr. 6:50 Mă răsfăț cu o ciocolată mică adusă de un prieten tocmai din Franța. Scrie pe ea ”Gratuit. A ne pas revendre”. E o marcă bună asta ! 6:55 Fumez un Double Horses Black. Faine țigări chinezești. Pe vremea Împușcatului făceai rost doar la negru. Acu se găsesc la liber. 7: 05 Îi înjur pe Iliescu și Văcăroiu și plec la serviciu PS Tocmai a apărut bancnota de 1000 de lei, poate fac și eu rost de una la leafă ! 1997 6:30 Scularea. 6:35 Aprind focul și pun apa la încălzit. 6:40 Beau un pliculeț de ness, care are și un compartiment pentru zahăr. Pun și o cutiuță de lapte condensat. 6:50 Mănânc niște pâine la tavă feliată. Unt Brennac, telemea de la țărani, plus parizer cu măsline din Grecia. Scumpe toate, dar merită să mănânci, așa, internațional. 7:1 5 În final, niște biscuiți din Siria. Au cacao. 7:25 Fumez un Monte Carlo. Le-am cumpărat că dau premii. Dar n-am avut noroc până acum. 7: 35 Îi înjur pe Constantinescu și Ciorbea și plec la serviciu. PS Mă simt european mergând cu DAF-ul la serviciu.2001 7:30 Scularea. 7:35 Aprind focul și pun apa la încălzit. 7:40 Beau doar Jacobs Kronung, fără cofeină. Cu un sfert de linguriță de zahăr brun. 7:50 Musli cu lapte de capră (am pe cineva care-mi procură de la țară). 8:05 Pâine neagră cu tărâțe, un pic de unt gras fără sare și miere de pădure. Am citit în revista AS că așa e mai sănătos. 8:20 Fumez un Kent. 8:25 Îi înjur pe Iliescu și Năstase și plec la serviciu. PS Azi iau taxiul, cunosc un șofer și nu-mi ia mult, că nu pune aparatul.

Micul dejun - de ieri si de azi...2005 8:30 Scularea. 8:35 Caut telecomanda și dau drumul la plasmă. 8:40 Scot cuburile de gheață din combina frigorifică și le pun la topit în cuptorul cu microunde. 8:45 Între timp, scot pâinițele din automatul de făcut pâine, iau portocalele și merele și le pun în storcătorul de fructe. 8:50 Apa rezultată din cuburile topite o pun în expressorul de cafea (fac așa pentru că am citit că la -20 de grade Celsius cât am în congelator, nu rezistă nicio bacterie, chiar dacă eu cumpăr doar apă plată pură de Evian). 9:00 Pâinica o introduc în cuptorul cu microunde și o las cât să fie crocantă, după care pun cașcaval feliat, jambon afumat și două fileuri de anșoa. Las până se topește cașcavalul, scot și adaug două picături de suc de lămâie. 9:20 Sucul de fructe îl beau cu frișcă și o idee de dulceață de coacăze. 9:30 Fumez o Sobranje Black. 9:45 Îi înjur pe Băsescu și Tăriceanu și plec la serviciu. PS Azi mi-e lene să-mi iau Touaregul. Am comandat o limuzină. Nu contează prețul, mai am bani din împrumutul pentru nevoi personale. 2010 10:00 Scularea. 10:01 Se activează sistemul de control automatizat al locuinței. Mă învăluie o muzică relaxantă. 10:15 Mi-am terminat toaleta, mi-am făcut dușul și mă așteaptă un halat de mătase, tandru și proaspăt ca pielea unei fete de 18 ani. 10:20 Scot de la imprimantă printurile ultimelor știri. Arunc un ochi distrat pe ele. Politica de azi e neserioasă. 10:30 Sună la ușă băiatul de la brutăria-patiserie de la parterul blocului. Îmi aduce două chifle (mari) din pâine integrală cu semințe și chimen și un croissant cu gem de caise și șampanie. 10:40 Chiflele le mănânc cu unt, un strat subțire de muștar de Dijon cu miere și semințe de muștar întregi, file de saumon fumee, trei capere, o măslină Jumbo fără sare și patru roșii cherry tăiate pe jumătate. Beau un suc proaspăt din stafide roz de Peru, cu nițică scorțișoară și câțiva stropi de lămâie. 11.00 La cafea și croissant adaug și un păhărel de Hennessy, pentru circulație mai bună. 11:30 Aștept fata să-mi facă masajul de împrospătare. 12: 25 Îi înjur pe Băsescu și Boc și nu mai plec la serviciu, că am ieșit la pensie :) PS Îi înjur din principiu și fumez în draci ! SPER, DRAGI CONCETĂȚENI, SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ VREMURILE SE SCHIMBA SI-N ROMANIA

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 04 Oct 2010, 20:07


Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de timer » 09 Oct 2010, 19:43

Io zic,c-asa tre verificate sculele ,la iesirea la pescuit... :)
http://www.liveleak.com/view?i=a18_1286509066

Avatar utilizator
iorgu
Veteran
Veteran
Mesaje: 850
Membru din: 09 Ian 2010, 20:41

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de iorgu » 09 Oct 2010, 21:03

Frate, e ,,TARE'' de tot. Am vazut clipul de 2 ori. Multumim celui care l-a postat, adica tie =D>
Ocroteste natura, merita!

Avatar utilizator
old_radu
senior
senior
Mesaje: 312
Membru din: 09 Feb 2008, 21:45
Localitate: Baia Mare

Re: Hazlii si nu numai !

Mesaj de old_radu » 10 Oct 2010, 17:01

...poate , a mai fost postat , dar merita reascultat :

http://www.youtube.com/watch?v=pvYhxRJj ... re=related
GO FOR SPINNING ! ! !

Scrie răspuns

Înapoi la “Glume”