Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Moderator: vali003

Avatar utilizator
timer
Veteran
Veteran
Mesaje: 1396
Membru din: 14 Ian 2008, 09:29

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de timer » 14 Iun 2010, 13:21

gogu steriade scrie:si platicile unde ie ? :-? cat era da mari ? intra 2 pa gratar ,ca eu am asa un gratar mai mare ! >:D<
Gogule,n-o mai cauta:
http://adihadean.ro/wp-content/uploads/ ... isc-30.JPG

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de vali003 » 14 Iun 2010, 22:30

timer scrie:
gogu steriade scrie:si platicile unde ie ? :-? cat era da mari ? intra 2 pa gratar ,ca eu am asa un gratar mai mare ! >:D<
Gogule,n-o mai cauta:
http://adihadean.ro/wp-content/uploads/ ... isc-30.JPG

Eu inteleg ardei iute , da unde dracu a aparut lamiia aia linga mamaliga ??????? Puneau si ei un mujdei frecat cu rosii coapte, asa ,sa razi o vadra de Frincusa , cine stie ce-i aia :P .

Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de Amstel » 14 Iun 2010, 22:46

Lamaia aia e pentru mine, ca mi s-a aplecat de atata poftit =P~ plecati de aici cu mamaligile, musdeiul si francusele ca dau in pancreatita, colecistita si nu mai stiu ce ...tita =P~ ...sunteti offtopic si va "moderez" imediat :)

Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de Amstel » 18 Iun 2010, 17:10

Am mancat ieri, in Germania, mamaliguta cu macrou proaspat la gratar stropit cu musdei de usturoi ..sic!

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de vali003 » 18 Iun 2010, 23:56

.

Pai cu de astea te lauzi tu ?????????? Auzi macrou .......... miine ma duc sa dau la ceva bass si bibani , bibanii la bucatica , sa vina asa de la 5-600 de gr. in sus , sa vezi pe urma saramura facuta pe tabla , cu rosii coapte , stropita cu un sprit de casa , :D , cind aud de macrou si stavrid , i-mi aduc aminte de Ceasca si dau eu in pancreatita :)) :)) .

Avatar utilizator
Amstel
Veteran
Veteran
Mesaje: 683
Membru din: 13 Apr 2009, 16:58

Re: Peregatiri pentru debut sezon 2010 - Olanda

Mesaj de Amstel » 20 Iun 2010, 23:50

Nu se poate compara macroul congelat de pe vremea lui Ceasca, cu cel proaspat (contemporan :)) ) facut la gratar. Sau, ma rog, gusturile nu se discuta... :P
Ia zi, ai prins bassi si bibani sau ai facut pe tabla doar rosii?

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuit in afara tarii”