CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 18 Iun 2016, 19:43

BEST 5 - BOILIE CUP STIGMA FISHING - EDITIA I
5 – 7 August 2016
Durata concursului: 48 de ore

ORGANIZATOR:
AHMED ADRIAN in colaborare cu administratia lacului STIGMA FISHING (UCEA DE JOS)

LOCURI DISPONIBILE : 15 cu posibilitate extindere la 17 locuri daca va fi cerere

Concursul individual, clasament bazat exclusiv pe calitate

Taxa: 600 RON/concurent

In clasament vor conta doar cei mai mari 5 pesti (clasament bazat pe calitate).

3 premii la general:

Locul I – 2000 RON + (cupa,medalie)
Locul II – 1500 RON + (cupa,medalie)
Locul III – 1000 RON +(cupa,medalie)

Captura concursului – abonament oferit de administratia baltii+ produse oferite de CARP PLUS (cupa,medalie)

Premiile nu se cumuleaza. O echipa nu va putea primi decat un singur premiu, adica pe cel mai important in ordinea urmatoare: clasament 1-3 sau captura.
Premiile sunt valabile daca participa 15 concurenti.
Concursul se va desfasura cu conditia participarii unui numar minin de 14 concurenti, caz in care premiile vor suferi modificari.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 300 RON pana la data de 10 iulie 2016 in vederea rezervarii locului.
Plata integrala se va efectua pana cel tarziu la data de 30 iulie in vederea rezervarii lacului.

Adunarea pe balta se va face in data de 5 august 2016 la ora 9.00 in vederea efectuarii tragerii la sorti si a sedintei tehnice. Concursul va incepe la ora 12.00.

La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (Standurile nu se aleg ci se trag la sorti)





REGULAMENT
I. CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 3 lansete de concurent. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 3. (eliminare)
B. Se pescuiste doar cu boilies sau pop-up, atasat de carlig. Este interzisa folosirea oricaror tipuri de plastice, ground bait, pelete sau a momelii vii. (eliminare) Este interzisa folosirea saculetului PVA sau a meltexului (eliminare)
C. NU este permisă folosirea momitorului, se pescuieste doar cu plumb obisnuit sau plumb de pasta (eliminare)
D. Este permisa folosirea pastei solubile atat pe plumb cat si pe boilies.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut). (eliminare)
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.(avertisment)
G. Nu este obligatorie folosirea rod pod-ului.
H. Echipele sunt OBLIGATE să fie dotate cu saci de crap marime mare (minim 5) , saltea de primire şi spray pentru tratarea crapilor. (concurentii care nu vor face dovada acestor accesorii vor incepe concursul mai tarziu, dupa remedierea lipsurilor). Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora. (eliminare) ESTE INTERZISĂ ŢINEREA PEŞTILOR ÎN BUTOAIE, LIGHEANE, SALTELE CU APĂ SAU CUTII / RECIPIENTE MARI DIN ORICE MATERIAL. (eliminare). După prindere, peştii se pun imediat în sacii pentru crapi iar sacii se bagă cât mai repede în lac (se evită rănirea sau moartea crapilor) (avertisment)
J. Se poate intra în apă la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii, pana la nivelul genunchilor.
K. Concurenţii NU au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de stand. Se pot primi vizite până la ora 19 (doar pe jos) (Avertisment)
ATENŢIE - La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (STANDURILE NU SE ALEG CI SE TRAG LA SORTI)
II . NĂDIREA
A. Nadirea se face doar cu boilies. NU este permisa folosirea niciunui alt tip de nada.(eliminare)
B. Nadirea se face doar cu cobra (bastonul de nadire). Nu este permisa folosirea altui tip de accesoriu de nadire. (eliminare). Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit.(eliminare)
III . CÂNTĂRIREA
A. Punctează cei mai mari 5 pesti. Punctează crapul comun, oglindă şi amurul.
B. La fiecare cântărire participă şi semnează obligatoriu un vecin de stand şi arbitrii.
C. Cântărirea se face, de regulă, de cel putin 2 ori în 24 de ore, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. Fiecare peşte se cântăreşte separat. Înainte de fiecare cântărire a fiecărui crap se face tara. ATENŢIE vecinul care asistă la cântărire semnează imediat după fiecare cântărire în parte( deci nu la sfârşit). Dacă numărul de arbitrii precum şi numărul de crapi prinşi NU PERMIT executarea a 3 cântăriri / zi, atunci se vor face obligatoriu 2 cântăriri.
D. Într-un sac se poate păstra un singur crap (daca pestele este mai mare de 5 kg) sau doi crapi daca acestia sunt mai mici de 5 kg cumulat) (avertisment)
E. În cazul capturării unui crap peste 10 kg sau a unui amur, concurentii pot solicita imediat cântărirea de către arbitrii a acestora.
F. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci . Dacă un concurent prezintă la cântărire un crap mort, acesta va fi avertizat ( crapul nu se ia în considerare) . La a doua abatere concurentul va fi eliminat.
G. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial. (eliminare) Sacii se ancorează la vedere
H. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
I. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la clasamentul final criteriul de departajare următor va fi crapul cel mai mare prins de concurenti, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al doilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. La captură al doilea criteriu de departajare va fi al doilea crap ca greutate dintre cei mai mari prinşi de concurenti, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al treilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. O echipa nu poate primi decât un singur premiu, adică cel mai important în ordinea : locul I – III general, captura

V. DISPOZIŢII FINALE
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este INTERZISĂ sondarea apei sau fixarea balizelor adiţionale.La finalul concursului daca se înţeapă (prinde) un crap, dar NU după darea semnalului de încetare a concursului, echipa anunţă cu voce tare si are la dispoziţie 15 minute pentru scoaterea peştelui.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului dar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori). Este INTERZISĂ iluminarea standului pe timpul nopţii cu excepţia luminii de cap şi a luminii de cort. Făcutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.
E. CONCURENŢII SĂ RESPECTE MĂSURILE DE « PROTECŢIE , SIGURANŢĂ ŞI PREVENIREA » ACCIDENTELOR ( ex. scoaterea cârligelor de la peşti mai ales dacă cârligul s-a prins şi de minciog iar crapul se zbate ; a nu se sta în spatele celui care aruncă iar cel care aruncă măcar să se uite dacă este cineva în spate etc,)
F. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 24 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 24 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare echipele îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
G. Echipele sunt rugate să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări etc. Nerespectarea acestei reguli duce la depunctarea cu 10 kg.
H. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
I. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
J. Contestaţiile şi sesizările se fac in scris cu garanţie- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.


Taxa se achita in contul:RO45BTRL00801201L86750XX- titular cont:LUPU DIANA MARIA. cu mentiunea TAXA CONCURS
Informatii la tel:0766699287 (AHMED ADRIAN)

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 18 Iun 2016, 19:45

1.AHMED AZIZ ADRIAN
2.HAMPU ALEXANDRU

Avatar utilizator
Truli
junior
junior
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iun 2016, 20:30

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de Truli » 18 Iun 2016, 20:39

Desa

Avatar utilizator
adrianbadila
junior
junior
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iun 2016, 21:37

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de adrianbadila » 18 Iun 2016, 21:49

Badila Adrian

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 18 Iun 2016, 21:59

1.Ahmed Adrian 2. Hampu Alexandru 3. Desa Andrei 4. Badila Adrian

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 21 Iun 2016, 12:50

Lista participanti:
1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei
4.Badila Adrian

Lista intentie:
1.Ovidiu Tirnoveanu
2.Tibi Soaita
3.Crisan Adrian Razvan
4.Razvan Scarneciu

Avatar utilizator
horica85
senior
senior
Mesaje: 250
Membru din: 12 Apr 2014, 08:05

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de horica85 » 21 Iun 2016, 13:04

Horia Cotler

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 21 Iun 2016, 15:53

Lista participanti:

1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei
4.Badila Adrian
5.Horia Cotler
6.Ovidiu Tarnoveanu
7.Tibi Soaita
8.Crisan Adrian Razvan
9.Razvan Scarneciu

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 22 Iun 2016, 10:14

10.Gabriel Raducanu

Avatar utilizator
horica85
senior
senior
Mesaje: 250
Membru din: 12 Apr 2014, 08:05

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de horica85 » 22 Iun 2016, 13:33

Concursul este la individual ! Va rog sa revizuiti Regulamentul
Multumesc,

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 22 Iun 2016, 15:08

andita66 scrie:BEST 5 - BOILIE CUP STIGMA FISHING - EDITIA I
5 – 7 August 2016
Durata concursului: 48 de ore

ORGANIZATOR:
AHMED ADRIAN in colaborare cu administratia lacului STIGMA FISHING (UCEA DE JOS)

LOCURI DISPONIBILE : 15 cu posibilitate extindere la 17 locuri daca va fi cerere

Concursul INDIVIDUAL,clasament bazat exclusiv pe calitate

Taxa: 600 RON/concurent

In clasament vor conta doar cei mai mari 5 pesti (clasament bazat pe calitate).

3 premii la general:

Locul I – 2000 RON + (cupa,medalie)
Locul II – 1500 RON + (cupa,medalie)
Locul III – 1000 RON +(cupa,medalie)

Captura concursului – abonament oferit de administratia baltii+ produse oferite de CARP PLUS (cupa,medalie)

Premiile nu se cumuleaza. Un concurent nu va putea primi decat un singur premiu, adica pe cel mai important in ordinea urmatoare: clasament 1-3 sau captura.
Premiile sunt valabile daca participa 15 concurenti.
Concursul se va desfasura cu conditia participarii unui numar minin de 14 concurenti, caz in care premiile vor suferi modificari.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 300 RON pana la data de 10 iulie 2016 in vederea rezervarii locului.
Plata integrala se va efectua pana cel tarziu la data de 30 iulie in vederea rezervarii lacului.

Adunarea pe balta se va face in data de 5 august 2016 la ora 9.00 in vederea efectuarii tragerii la sorti si a sedintei tehnice. Concursul va incepe la ora 12.00.

La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (Standurile nu se aleg ci se trag la sorti)





REGULAMENT
I. CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 3 lansete de concurent. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 3. (eliminare)
B. Se pescuiste doar cu boilies de diamterul maxim admis 28 mm sau pop-up, atasat de carlig. Este interzisa folosirea oricaror tipuri de plastice, ground bait, pelete sau a momelii vii. (eliminare) Este interzisa folosirea saculetului PVA sau a meltexului (eliminare)
C. NU este permisă folosirea momitorului, se pescuieste doar cu plumb obisnuit sau plumb de pasta (eliminare)
D. Este permisa folosirea pastei solubile atat pe plumb cat si pe boilies.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut). (eliminare)
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.(avertisment)
G. Nu este obligatorie folosirea rod pod-ului.
H. Concurentii sunt OBLIGATi să fie dotati cu saci de crap marime mare (minim 5) , saltea de primire şi spray pentru tratarea crapilor. (concurentii care nu vor face dovada acestor accesorii vor incepe concursul mai tarziu, dupa remedierea lipsurilor). Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora. (eliminare) ESTE INTERZISĂ ŢINEREA PEŞTILOR ÎN BUTOAIE, LIGHEANE, SALTELE CU APĂ SAU CUTII / RECIPIENTE MARI DIN ORICE MATERIAL. (eliminare). După prindere, peştii se pun imediat în sacii pentru crapi iar sacii se bagă cât mai repede în lac (se evită rănirea sau moartea crapilor) (avertisment)
J. Se poate intra în apă la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii, pana la nivelul genunchilor.
K. Concurenţii NU au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de stand. Se pot primi vizite până la ora 19 (doar pe jos) (Avertisment)
ATENŢIE - La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (STANDURILE NU SE ALEG CI SE TRAG LA SORTI)
II . NĂDIREA
A. Nadirea se face doar cu boilies. NU este permisa folosirea niciunui alt tip de nada.(eliminare)
B. Nadirea se face doar cu cobra (bastonul de nadire). Nu este permisa folosirea altui tip de accesoriu de nadire. (eliminare). Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit.(eliminare)
III . CÂNTĂRIREA
A. Punctează cei mai mari 5 pesti. Punctează crapul comun, oglindă şi amurul.
B. La fiecare cântărire participă şi semnează obligatoriu un vecin de stand şi arbitrii.
C. Cântărirea se face, de regulă, de cel putin 2 ori în 24 de ore, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. Fiecare peşte se cântăreşte separat. Înainte de fiecare cântărire a fiecărui crap se face tara. ATENŢIE vecinul care asistă la cântărire semnează imediat după fiecare cântărire în parte( deci nu la sfârşit). Dacă numărul de arbitrii precum şi numărul de crapi prinşi NU PERMIT executarea a 3 cântăriri / zi, atunci se vor face obligatoriu 2 cântăriri.
D. Într-un sac se poate păstra un singur crap (daca pestele este mai mare de 5 kg) sau doi crapi daca acestia sunt mai mici de 5 kg cumulat) (avertisment)
E. În cazul capturării unui crap peste 10 kg sau a unui amur, concurentii pot solicita imediat cântărirea de către arbitrii a acestora.
F. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci . Dacă un concurent prezintă la cântărire un crap mort, acesta va fi avertizat ( crapul nu se ia în considerare) . La a doua abatere concurentul va fi eliminat.
G. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial. (eliminare) Sacii se ancorează la vedere
H. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
I. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la clasamentul final criteriul de departajare următor va fi crapul cel mai mare prins de concurenti, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al doilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. La captură al doilea criteriu de departajare va fi al doilea crap ca greutate dintre cei mai mari prinşi de concurenti, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al treilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. Un concurent nu poate primi decât un singur premiu, adică cel mai important în ordinea : locul I – III general, captura

V. DISPOZIŢII FINALE
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este INTERZISĂ sondarea apei sau fixarea balizelor adiţionale.La finalul concursului daca se înţeapă (prinde) un crap, dar NU după darea semnalului de încetare a concursului, echipa anunţă cu voce tare si are la dispoziţie 15 minute pentru scoaterea peştelui.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului dar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori). Este INTERZISĂ iluminarea standului pe timpul nopţii cu excepţia luminii de cap şi a luminii de cort. Făcutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărui concurent
E. CONCURENŢII SĂ RESPECTE MĂSURILE DE « PROTECŢIE , SIGURANŢĂ ŞI PREVENIREA » ACCIDENTELOR ( ex. scoaterea cârligelor de la peşti mai ales dacă cârligul s-a prins şi de minciog iar crapul se zbate ; a nu se sta în spatele celui care aruncă iar cel care aruncă măcar să se uite dacă este cineva în spate etc,)
F. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 24 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 24 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare echipele îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
G. Concurentii sunt rugati să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări etc. Nerespectarea acestei reguli duce la depunctarea cu 10 kg.
H. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
I. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
J. Contestaţiile şi sesizările se fac in scris cu garanţie- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.


Taxa se achita in contul:RO45BTRL00801201L86750XX- titular cont:LUPU DIANA MARIA. cu mentiunea TAXA CONCURS
Informatii la tel:0766699287 (AHMED ADRIAN)

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 22 Iun 2016, 15:14

[quote="andita66"]Lista participanti:

1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei
4.Badila Adrian
5.Horia Cotler
6.Ovidiu Tarnoveanu
7.Tibi Soaita
8.Crisan Adrian Razvan
9.Razvan Scarneciu
10.Gabriel Raducanu

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 22 Iun 2016, 15:15

[quote="andita66"][quote="andita66"]Lista participanti:

1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei
4.Badila Adrian
5.Horia Cotler
6.Ovidiu Tarnoveanu
7.Tibi Soaita
8.Crisan Adrian Razvan
9.Razvan Scarneciu
10.Gabriel Raducanu
11.Neamtu Andrei

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 25 Iun 2016, 13:04

[quote="andita66"][quote="andita66"][quote="andita66"]Lista participanti:

1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei - achitat avans 1
4.Badila Adrian- achitat avans 2
5.Horia Cotler
6.Ovidiu Tarnoveanu
7.Tibi Soaita
8.Crisan Adrian Razvan
9.Razvan Scarneciu
10.Gabriel Raducanu
11.Neamtu Andrei

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA BEST 5 STIGMA FISHING 5-7 AUGUST

Mesaj de andita66 » 25 Iun 2016, 17:28

[quote="andita66"][quote="andita66"][quote="andita66"][quote="andita66"]Lista participanti:

1.Ahmed Aziz Adrian
2.Hampu Alexandru
3.Desa Andrei - achitat avans 1
4.Badila Adrian- achitat avans 2
5.Horia Cotler
6.Ovidiu Tarnoveanu
7.Tibi Soaita
8.Crisan Adrian Razvan
9.Razvan Scarneciu
10.Gabriel Raducanu
11.Neamtu Andrei
12.Matei Edi

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”