Bravo lor ca au fost in stare sa-si ia un priceput cu ei care sa le dea informatii celor de acasa!
La noi numai trantori pe langa lot.
Hai baietii! Hai Romania!!!

Ah... Botu'calului.... Galeria de fitze!
Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Am observat de anul trecut ca bulgarii si rusii trimit in delegatiile lor cativa oameni pasionati de sportul asta care tin la curent comunitatile din care fac parte ! La ei singurele probleme sunt legate de conexiunile la net pe mobil (din cate am inteles eu) si nu exista alte aranjamente exclusive catre anumite publicatii sau sit-uri ! Mai in gluma mai in serios, unul dintre oficialii bulgari a spus ca toti userii de pe forumul lor sa doneze cate 1,5 leva ptr. ca pe ei ii costa 50 de stotinki pe minut in roming si nu vre-a sa-si vanda masina ca sa plateasca factura !florentiniuga scrie:Multumim George! Ai tu vreo relatie speciala cu русская блондинка de ti-a dat poza aia.
Bravo lor ca au fost in stare sa-si ia un priceput cu ei care sa le dea informatii celor de acasa!
La noi numai trantori pe langa lot.
Hai baietii! Hai Romania!!!
Ah... Botu'calului.... Galeria de fitze!
 Am inteles ca stau f. mult pe telefon ptr. ca nu prea au informatii de la organizatori si nici nu inteleg nimic din ce spun ceilalti !
  Am inteles ca stau f. mult pe telefon ptr. ca nu prea au informatii de la organizatori si nici nu inteleg nimic din ce spun ceilalti !

Ce vorbesti ?! Cand republici mesajul cuiva mentionezi sursa in clar sau autorul (eventual il citezi ) ... asa e corect !Alexandru Mihai scrie:NU MI SE PARE NORMAL SA IMI MODIFICATI MESAJELE!!!