nu am furat niciodata peste de pe nici o balta, mai bine sarac si cinstit decat sa ma duc sa fur...fish30 scrie:de ce crezi ca la belin s-a pus gard si acum inchide balta.din cauza celor care vroiau 15 lei taxa si sa ia peste cat pot duce.C & R(in tigaie)daddy caddy scrie:DIN PACATE EXEMPLE CA TINE SUNT MULTE!ACUMA TE INTREB CE TAXA TE-AR MULTUMI PE TINE PT C&R?SAU TU MERGI PE VARIANTA PRINZI SI MANANCI?radu90 scrie:din pacate cred ca si-au cam taiat singurii craca de sub picioare baietii de la budila...cine da 25 lei sa nu ia nimic? nici macar 1 kg de caras...hai ca 15 lei ii dadeai, da deja la 25 s-au cam intins cu patura, eu sincer nu cred ca o sa mai calc pe acolo daca ramane regulamentu, prefer sa merg la ilieni, de 15 lei imi da un kg de caras ( caras frumos intre 5-800 grame). Si prinzi la fel de bine crapceni cum prinzi la budila...
Am mai auzit de ceva balti prin Chichis, care au totusi potential, una cica s-ar numi unghiul americanului sau ceva de genu...
A fost careva prin zona Chichis la pescuit pe balti? eu chiar nu am fost deloc...ar fi bine sa gasesc pe cineva care stie totusi cum sta treaba pe acolo..
DATORITA COMPORTAMENTULUI UNDITARILOR CARE AU CARAT PESTE CU NEMILUITA PROBABIL A MODIFICAT SI PRETURILE PROPRIETARUL BALTII SI PROBABIL DE ACUM ISI VA SELECTA SI PESCARII PE CARE O SA-I PRIMEASCA PE BALTA!DACA STI VREO BALTA UNDE SI PRINZI MARE SI MULT SI NICI NU PLATESTI ANUNTA-NE SI PE NOIAPUCA-TE SI TU DE PESCUITUL LA CRAP CA O SA PRINZI TU LA ILIENI CARAS LA 800GR CAND O SA ITI ADUCI DE ACASA
Si cand merg pe Olt ce este sub dimensiunea legala ii dau drumul, plus ca m-am mai luat de cativa care retineau clenuti de 100 grame, da degeaba le zici, ca te iau si la bataie...