ai dovedit cu adevarat ca faci parte din clubul CarpZone si meriti felicitarile noastre pentru ce ai facut si ajutorul pe care l-ai adus ...

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

doeat scrie:observ in poze ca in unele cazuri in momentul unui drill ambi concurenti sunt in apa...la darvari noi am fost atentionati ca numai un singura persoana are voie in apa (ori cel aflat in drill ori partenerul cu mincioc) nu ambi. la hobaia se poate sa intram in apa amandoi daca ii cazul ?
cum e cu insectele pe hobaia ... ca la darvari a fost jale mare, cel putin pt mine care is obisnuit cu beltile din vestul tarii si ungaria

DENTISTUL scrie:Prietene, mintzi cu nerusinare spunand ca n-ai nadit 24 ore...n-au fost 30 minute fara sa dai 10 bile in apa.
Eu nu cred c-ai nadit cu solubile, la un moment dat aparuse o insulitza in mijlocul baltzii de la bilele voastre...
S-acum am in timpane vajaitul cobrei in linistea noptii...
Fir intins la urmatoarea mansa.
Un vecin.

justitiarul scrie:@ Razvan poate ma ajuti si pe mine cu reteta de bile care ai folosit-o la Hobaia ca de mult caut o reteta de bile pentru cteno.
Multumesc.

Înapoi la Campionatul national de Pescuit la Crap TAVP - F&H
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator