Cautam moderatori pentru forumul InfoPescar.tv
Cerinte:
- Sa ai cunostinte elementare de utilizare a computerului
- Sa fi activ pe forum (cel putin 1 ora pe zi)
- Varsta minima 18 ani
- Dispus sa lucreze in echipa
- Capacitate de a accepta critici, atat pozitive cat si negative
- Sa cunoasca regulamentul forumului si sa fie capabil de a rezolva tot felul de situatii intalnite.
Daca te consideri pregatit si respecti aceste cerinte, trimite aplicatia la adresa de e-mail suport@infopescar.tv cu subiectul: "Cerere moderator" indicand urmatoarele:
- Nick Forum:
- Nume Real:
- Locatia
- Data Nasterii:
- Ce limbi cunoasteti ? (Romana obligatorie):
- Alte detalii pe care le considerati a fi pozitive in acest sens
- Motivele pentru care vreti sa deveniti moderator si de ce credeti ca ar trebui sa va alegem pe dvs.
Va multumim !
P.S. Nu va deranjati sa aplicati daca nu aveti cel putin 100 de posturi.

) ,limba germana (mama cat ma mai certam cu polizai...halt , schnelle , keine bevigom ,das auto , ich haben platfus , zigeuner ,nein ,ia kleinkriminelle ...cadeau nemtii pe spate ca puricii dupa DDT
)
),nu raspund cu aceiasi moneda la provocari (eu umblu cu valuta la mine nu cu lei !!!) ...ce sa va mai zic : tin cu echipa F.C Vaslui (da si cu Rapid si Steaua ca are patroni simpatici) , filmul preferat - Bodyguard (Kevin Costner), melodia preferata : Triger - Wisdom ( o gasiti pe Youtube...nu e manea...dezamagitor , asai ?
), am facut sport (atletism ,fotbal,lupte libere,culturism ,iar fotbal ...dupa cum era moda si le placea la femei) , mai alerg cu bicicleta de intretinere si pescuiesc pe rupte la orice stil si orice peste ! Sunt polivalent si multifunctional ...si n-am nici un cusur ,ca ma adaptez repede !

fir intins