. Apoi il rog pe George sa le analizeze, sa le grupeze cum considera de cuvinta si sa le expedieze inspre campurile cu verdeata, adica la Arhiva cea primitoare si atotcuprinzatoare... ori sa le "planteze" la loc. "Si ma refer strict la Delta Dunarii" ... ca sa uzez un citat al unui filosof celebru 

...ele nu vor înceta prea curând dar riscă să ne ducă într-o cu totul altă direcţie, iar eu nu sunt de acord
cu astfel de manifestări ...
]eu zic ca este mai bine sa multumesti ca nimeni cu se ia de reclama mascata pe care o faci pe acest forum[intereselor tale]si mai ales ca nimeni nu ti a spus nici fate incolo,in momentul in care nu ai respectat esenta acestui forum [care se numeste ,daca ai uitat-INFOPESCAR-informatii,nu intrigii de budoar]postant o atitudine de ,,calusul in gura ''unor persoane care din buna credinta si spirit cu adevarat forumist[sau poate naivitate] au inceput sa dea detalii despre locurile unde au prins ,alaturi de tine, peste[a se vedea pe topicul SULINA -replicile dintre dumneata si domnul Brad].exemplele pot continua.in consecinta eu zic sa renunti la postura de fitilist si sa revii la cel ce ai fost la inceputuri,daca poti,pt ca eu unul nu am sa mai tolerez aceste atitudini paranoice si ifose,ce strica cu adevarat acest forum.
Aveti intrebari, nelamuriri, deschideti oameni buni un topic si discutam acolo...nu trebuie sa luati Moderatorii peste picior ca nu fac