Moderator: florentiniuga

mircea62 scrie:Unele din discutiile ce au loc dupa concursuri referitoare la fraude sau alt gen de comportament nesportiv nu au la baza nimic real. Apar deoarece mai sunt unii (cam prea multi) care nu stiu sa piarda sau sunt pur si simplu dusi cu capul si inventeaza tot felul de chestii ca sa-si justifice rezultatul sau ca sa improaste cu noroi o competitie, un organizator sau o parte din concurenti. Feriti-va de a lua de bun tot ce se scrie pe forumuri sau auziti pe la colturi, credeti doar ce vedeti sau auziti din surse de incredere.

Si ma rog de catre cine ??? Eu intotdeauna in viata am fost de partea adevarului si nu ma las influentat asa usor iar la sugestii nu pun botul.
Nu este vina mea, dar asa se intelegea din postare. Trebuia sa faci aceasta ultima precizare si bine ca ai facut-o acum. Sunt sigur ca si altii ar fi inteles la fel ca mine. Am facut aceasta precizare in ideea ca vor fi probabil si ,,cartite'', care vor incerca manipularea discutiilor. Tu intelegi foarte bine ce vreau sa spun. Deci Mircica, ideea de a avea ceva cu tine se exclude din start. Ma bucur ca mi-ai raspuns la fel de transant cum te-am chestionat eu. Sa auzim numai si numai de bine 

Înapoi la Diverse despre competitii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator