Moderatori: Sebastian, sorin1362, pharaoh

bitonc scrie:Am citit pe alte forumuri informatii care se contraziceau despre acest loc.Unii spun ca se pescuieste cu o taxa de 50ron. altii ca este oprit pescuitul pana in 2010.Asta ar insemna administrare defectuoasa ,deoarece erau placute cu pescuitul pemis,taxa.Astept si eu o parere mai avizata sau cat de cat mai credibila.Tare sunt atras de asemenea locuri salbatice, sau semisalbatice.rog mult persoanele din zona sau cineva din administratie,cunocuti ai forurilor de acolo sa spuna ceva daca citesc acest post.
Taxa pe 2009 nu o cunosc dar ma voi interesa si voi posta.

edy scrie:crap se prinde rar dar sint mari.La boiles nu este invatat dar incearca la bomba ca la asta sa prins in general..

dani scrie:edy scrie:crap se prinde rar dar sint mari.La boiles nu este invatat dar incearca la bomba ca la asta sa prins in general..
Si ce alte metode de "braconaj" mai recomanzi in afara de bomba?...halau, plase din nailon, pripoane insirate pe mal...la japca eventual...carbid... . De astea ce zici, crezi ca ar da rezultate?

bitonc scrie:Eu sunt un pescar sportiv,nu maninc peste(doar macrou sau alte specii fara oase din magazin si rar)asa ca aceste metode ma lasa rece.Sunt ilegale pe cele mai multe ape chiar daca paznicii nu te pun sa le arati cu ce dai.Hai sa nu dam dovada de mai multa nesimtire decat cei care fac pescuitul inutil in cele mai multe ape ale statului.Daca eliberam un peste dupa ce prindem cantitatea admisa(cine retine)nu are rost sa se mai chinuie si cu alte gauri in afara de cea principala.Asta este deja cruzime. Taxa vine sa o ia cineva de la locul de pescuit,daca nu,unde se plateste???

edy scrie:Domnule dani eu am spus la ce pescuiesc pescari pe barajul paltinu nu la ce pescuiesc eu.Am pescuit de 2 ori pe paltinu la biban si atit si nu sint adeptul pescuitului la bomba.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator