InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ Totul despre pescuit ‹ Locuri de pescuit ‹ Pe rauri si Dunare
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Ce inseamna pescuitul pentru uni ?

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Răspunde
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Ce inseamna pescuitul pentru uni ?

Mesajde Paun Ion » 11 Iul 2011, 14:43

Uita-te la acest video şi dau seama că problemele tale sunt mici în comparaţie cu altele.

Ca tot veni vorba de electricieni nostri.
Mutilatul asta daca prinde un peste ii da drumul si noi braconam cu curent direct de pe vapor ?, unde a ajuns lumea
civilizata si unde am ajuns noi,nu am facut asocierea pentru a va impresiona ,am facut-o in ideea ca poate asa vom mai
sensibiliza autoritatiile astea ,sa vada si ei ca stim, ca sintem cu ochi pe ei ,ca realizam cum e in lumea
civilizata,ca stim ca multe autoritati sint mina in mina cu braconieri ,ca sintem satui de toata hotia asta la care
sintem spectatori.
http://ionpescarul.blogspot.com/
Paun Ion
Veteran
Veteran

• Site web
Sus

Sus

Re: Ce inseamna pescuitul pentru unii ?

Mesajde Paun Ion » 12 Iul 2011, 08:26

Paun Ion scrie:Uita-te la acest video şi dau seama că problemele tale sunt mici în comparaţie cu altele.

Ca tot veni vorba de electricieni nostri.
Mutilatul asta daca prinde un peste ii da drumul si noi braconam cu curent direct de pe vapor ?, unde a ajuns lumea
civilizata si unde am ajuns noi,nu am facut asocierea pentru a va impresiona ,am facut-o in ideea ca poate asa vom mai
sensibiliza autoritatiile astea ,sa vada si ei ca stim, ca sintem cu ochi pe ei ,ca realizam cum e in lumea
civilizata,ca stim ca multe autoritati sint mina in mina cu braconieri ,ca sintem satui de toata hotia asta la care
sintem spectatori.
http://ionpescarul.blogspot.com/
Paun Ion
Veteran
Veteran

• Site web
Sus

Răspunde
2 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Pe rauri si Dunare