Moderatori: Qnyx, florentiniuga

semnat scrie jos

) !

florentiniuga scrie:1.Credeti ca este necesar ca selectia nationala pentru CM 2010 sa fie facuta de o forma asociativa unica?
florentiniuga scrie:2. Echipele sau loturile participante ar trebui sa fie obligatoriu membre ale unor asociatii?
florentiniuga scrie:3. Care credeti ca este sistemul potrivit pentru acest an, pe loturi de 8+1 sau pe echipe individuale?

florentiniuga scrie:Am remarcat apatia generala care a cuprins in ultima vreme majoritatea pescarilor de competitie la crap, lucru care mi se pare total neproductiv acum, cand a ramas atat de putin timp pentru decizii majore in ceea ce priveste soarta CN 2010...

Val Pangica jr. scrie:...Cred ca in afara oricarei modificari de statut al APCR sau de un nou statut al Ligii proaspat infiintata , nu a existat un moment zero al crapului in Romania . Sincer nu cred ca ne mai permitem sa trenam acest fapt .........
Eu inteleg ca :
- Oana - este patron de balta la Darvari si se crede Ceausescu
- Serbu - a avut un magazin de pescuit , concurenta , acum nu mai are magazin dar e batrin basinos si uita ce vorbesti cu el
- Cotelici - e dezaxat si contesta orice
- Iuga - are interse in piata media
- Vladeanu - a scris la ALP si e asociat Senzor
- Mateianu - e asociat Senzor si are 300 clone pe crapmania
- Rosioru - a "ciordit" din banii APCR
- Pangica - pupa in popou AGVPS si e vandut si pion al reactiunii
Dar voi mai baieti chiar nu stiti ce va doriti ? NU am vazut propuneri alternative de organizare pe nicaieri - vreun statut ceva - ce dracu mai oamani buni , v-au mancat pestii limba ...?????????
De fapt ce dorim cu totii ?

florentiniuga scrie:ar fi bine daca ar fi si oficiale, cum este a lui Mitranescu, nu numai personale.

Înapoi la Soarta Campionatului National de Pescuit la Crap 2010
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator