Florentin, cum te prind sambata la 11 la OTV cum iti dau cate un 10 (zece)! Cu felicitari pentru frumoasa si interesanta emisiune! Drept sa-ti spun, eu in timpul mansei a 2-a, te-am cam filat cu binoclul din standul meu, desi stiam ca nu ai secrete, ca dovada cat de clar si detaliat ai prezentat montura si nada,azi. Montura care este si una din monturile mele(la cate tot invat de la emisiunile tale de 2 ani incoace, dar ai vazut cand m-ai vizitat in prima mansa ca mai aduc si imbunatatiri). Legat de aceasta montura vreau sa te intreb, daca in baltile sau la concursurile unde nu se admite firul textil, se permite inaintasul de aprox. 80 cm din leadcore sau firull hibrid prezentat azi de tine (miez textil in camasa siliconica), avand in vedere ca amandoua au componenta textila? ( Bine la Tancabesti 2 nu sunt necesare neaparat, tu cum ai spus le aveai de la un pescuit anterior).
Revenind la frumoasa initiativa a Turneului Infopescar (unic pana acum la noi), va felicit inca o data pe cei 3 organizatori, alaturi de toti participantii si invigatorii de pana acum! Eu m-am trecut azi in lista, deci ne vedem la mansa 3!

.