sugestii-propuneri-intrebari/noutati-unde-am-pescuit-t415-300.html
Am facut primul pescuit pe anul asta, pe Fundulea 7. Am ajuns pe data de 20 dupa-amiaza, pe ploaie, am nadit cu barca si sincer nu imi faceam sperante, cu toate ca stiam balta de anul trecut, cand am luat bine crap, intre ochiurile de bradis, la plantat. Intr-adevar, pe la 23:30 a venit primul crapcean, o salonta la vreo 2 kg, apoi un romanesc la 4, si pana in zori aveam 5 bucati, toti pe ploaie, de nu mai aveam o haina uscata pe mine! De dimineata si pana la pranz am mai luat 2, insa nici unul peste 5 kg. Cine merge acolo, recomand sa planteze intre tufele de bradis, intr-adevar, e mult bradis primavara, insa pestelui ii place! Bineinteles, se pescuieste cu un singur carlig, altfel...

glumeam ! ai invatat balta ca in palma nu gluma ! pacat ca nu pot sa scap de servici ca sa merg si eu in timpul saptamani cu tine ! la ce i-ai luat tot la boaba ? am fost si eu o data pe fundulea 7 si adevaru ca nam plantat si am dat pe porumb si ghici ce am prins la 2 boabe cu pop-up un carasel cat degetu !
nu invenea sa cred ca a putut sa inghita ac de 6 ! fire intinse