salutare
a fost cineva la tibrinu anu asta?
va multumesc
fir intins
Moderator: Coleman

Laurentiu scrie:Da mai, stim, am si vazut carasul. Dar dupa ce a fost varul tau si cu Dan , la cateva zile administratorii au bagat navodul sa vanda pestele ca era dezlegare la peste...cine stie ce o mai ramas acolo in balta..?
Pt mine si cred ca si pt alti pescari, sunt doua mari incoveniente: pescuitul la bomba, cu care eu nu ma impac deloc si distanta foarte mare. Cu ce draq de masina sa mergi sa te cuplezi 6-7 insi ca intro masina normala pt un pescuit de 24 de ore abia incap doi pescari si bagajele aferente.

. A fost buna plachia?
pharaoh scrie:Felicitari pentru captura. Clipul e chiar amuzant. A fost buna plachia?
PS: Apropo de patroni japcangii. Cum ti se pare sa pescuiesti pe o balta unde pescuitul e interzis, facand intelegere cu paznicii, si apoi sa pleci cu sacosa cu ciortani sau cu exemplare de 10 kg acasa?

pharaoh scrie:Nu inteleg, ori e pescuitul interzis, ori nu mai e? Ca daca ii dai bani si iti da bon inseamna ca e permis.
Si daca omul a interzis pescuitul pe Negresti inseamna ca are motivele lui, si e dreptul lui s-o faca. Chiar daca imi place mie sau nu.

ciprian77 scrie:pharaoh scrie:Nu inteleg, ori e pescuitul interzis, ori nu mai e? Ca daca ii dai bani si iti da bon inseamna ca e permis.
Si daca omul a interzis pescuitul pe Negresti inseamna ca are motivele lui, si e dreptul lui s-o faca. Chiar daca imi place mie sau nu.
pai taxa se plateste pentru balta conacu dar pe negresti e pescuitul interzis si iti zic si de ce
si am mai explicat asta si e din surse din partea locului
pe conacu se prinde peste dar mai rarut si nu exemplare frumoase dar patronul a populat negrestiul acum un an parca sau doi cu ciortan mult si acum fiind in litigiu cu primaria el vrea ca sa opreasca pescuitul pe negresti pentru a lua la plasa tot pestele si sa predea balta goala
ca sa nu piarda mare lucru ci doar sa castige
te trimite pe conacu daca te prinde pe negresti ca sa platesti taxa aiurea si sa se scoata din 2 locuri....odata duin taxa de pe conacu si a doua oara din pestele scos din negresti.
cand au venit paznicii pe negresti au zis ca nu mai are rost sa ne goneasca pe conacu ci sa stam pe negresti ca sa nu mai ne apucam sa strangem si sa ne mutam
si a doua oara a zis la fel
deci eu nu am incalcat nici o regula deoarece nu eram singur pe balta si am braconat sau mai stiu eu ce...
si au taiat bonurti normal ca pe balta la conacu doar e acelasi patron
deci toata lumea a platit si au castigat toti
parerea mea e ca sa nu mai se zica ca e interzis pescuitul pe negresti si sa continue sa ia taxa normal ca si la conacu si astfel patronu nu ar pierde si lumea ar fi multumita ca nu a dat banii degeaba ca sa se uite in apa doar
si sa se ia doar pestele care se incadreaza in marimile legale
acuma asta e doar parerea mea in legatura cu ce ar trebui sa se faca si mai ales ca tot ce se aude despre balta,patron si tot sunt zvonuri din poartea locului si nimic oficial.
eu scriu aici doar ce se aude asa ca sa nu intelegeti gresit
daca patronul adica domnul cenusa ..ca asa am inteles ca il cheama... ar putea sa dea informatii oficiale ar fi mai bine dar pana atunci eu ma bucur ca a bagat ceva puiet in negresti si ca acum poti facer o partida frumoasa de pescuit pe aceasta balta si in chiar il felicit pe patron
daca ar face toti patronii de la toate baltile ar avea multi pescari pe balta zi de zi ...dar pana atunci ne agatam si noi de orice

.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator