EU chiar ca as vizita aceasta balta si cred ca vineri plec pt. un 48 ore...orice informatie (recenta) e buna mai ales ca nu am habar nici unde este dar la ce se prinde sau locuri"consacrate"

MULTUMESC!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

.daca dadeai si tu un tel. ma bagam si eu
 .daca dadeai si tu un tel. ma bagam si eu  si iti cresteau si si sansele de a da pe gropan
 si iti cresteau si si sansele de a da pe gropan 
 ... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
  ... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
Pi iti spun eu unde sta ctenul si crapul ala mare................la gropane(pe oala) unde este apa mai adancaAdyi scrie:am fost sambata (18.10.2008)pana duminica (19.10.2008) pe Albele ... 7 lansete plantate , 24 h si nici o miscatura.Daca mai ma duc am sa ma duc numai dupa salau ca am vazut la cineva cam 5-6 bucati la kg... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
 ........cred ca sap. viitoare dau si eu o fuga la salau
 ........cred ca sap. viitoare dau si eu o fuga la salau   poate ne vedem acolo!!
  poate ne vedem acolo!!costelino scrie:Anul asta am fost de cinci ori la Albele dar crapul s-a ascuns,din pacate.Novacul nu ma intereseaza.Acei carasi la Kg. sunt ceea ce a mai ramas din Albele de anul trecut ,unde am prins pe fiecare partida cel putin un crapcean la 7-8 Kg.Din ce spun paznicii crapul e pe cale de disparitie.Aici nu mai este vorba de gropan,e vorba de agonia in care este acel patron sa lase balta fara acele exemplare care le stiu cei ce frecventau Albele.Pacat,inca o balta pierduta.
 ... am stat chiar langa paznici cand au eliberat pestele . Am prins anul acesta crap si ten f frumos pe aceasta balta si am sa ma duc ori de cate ori pot pt ca stiu ce se ascunde sub liciu apei.Fir intins !
 ... am stat chiar langa paznici cand au eliberat pestele . Am prins anul acesta crap si ten f frumos pe aceasta balta si am sa ma duc ori de cate ori pot pt ca stiu ce se ascunde sub liciu apei.Fir intins !

un prieten de-al meu a fost si a luat 3 bucati....(4 5 6 kg)...acasa.....la porumb preparat plantat....mircea pescar scrie:Daca a fost cineva pe Albele anul asta , as dori sa stiu daca a facut ceva la crap.

mircea pescar scrie:Din ce am auzit de la cativa pescari care merg pe la Albele , a Inceput sa manance bine novacul .