Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Clau_89
junior
junior
Mesaje: 1
Membru din: 23 Mar 2011, 01:40
Localitate: Arad

Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Mesaj de Clau_89 » 05 Apr 2012, 01:44

Buna pescari ! Sunt un tânăr de 22 de ani si am cancer( încep prin a va spune aceste lucru pe care in mod normal nu las spune dar pentru ca sunt foarte dezamăgit de acest domn " laiu" care este paznic si totodata si patronu acestei balti sunt nevoit sa o fac) din cauza acestei boli si in urma tratamentului pe care îl urmez pescuitul este singurul lucru care imi mai insenineaza viața! Mă hotarasc sa plec la acesta balta împreuna cu mama si matusa pt ca nu am voie sa car prea multe lucruri( rodpod, 3 galeti, scaun etc.,tot ce trebe pt un pescuit la crap)si ele mă ajuta ! Ajung la balta plătesc taxa ii explic "patronului" ca doar eu pescuiesc cele 2 doamne nu au niki o legătura cu pescuitul pentru ca au venit doar sa mă ajute! Bun trece ziua nu vreau sa zic nimic de peste(poate nu stiu eu sa pescuiesc ) pt ca nam avut niki o trasatura! Dau sa plec spre casa la iesire domnu "laiu"( in stare profunda de ebrietate) imi spune ca trebe sa mai plătesc pentru o persoana ca el a văzut cu binoclul ca si una dintre cele doua doamne a "pus mana pe bat" :-q ! Încerc sa ii explic ca nu este adevărat ca doar eu am pescuit si atunci începe el cu niște injuraturi ca la ușa cortului si pe mine si pe mama si pe matusa dupa care ne scoate afara [-x ! Mulțumim acestui patron pentru acest comportament ! De acum mă duc numai in Ungaria o alta civilizatie te primesc cu bratele deschise îți oferă condiții,peste, curatenie si te invita sa mai vii si altădată ! Înainte de a fii Patron Sau orice altceva trebe sa fii OM ! :-<

Avatar utilizator
mirceab
membru activ
membru activ
Mesaje: 115
Membru din: 07 Mar 2011, 18:27

Re: Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Mesaj de mirceab » 05 Apr 2012, 14:08

Imi pare rau pentru tine, assa cum imi pare rau pentru tara assta, pentru locurile si frumusetile ei, dar din pacate, realitatea cruda ne arata in fiecare zi ca toti neavenitii, needucatii si hotii au pus mana pe tot ce era mai de pret in tarisoara asta.

Eu am patit ceva de genul, pe cand aveam 17 ani pe o balta de renume in Romania, fara sa am habar ca ma aflu pe vremea aceea pe o "pista de concurs" unde "patronii "percep un abonament de 1000 marci(ca deh inca nu era euro) pe an...si ca daca te vad ca prinzi un caras sau un ciortan din balta vin direct cu politita( da am gresit am ramas fara scule si am platit o amenda de 300.000 lei vechi) la nist epusti, aceiasi patroni care acum un an(dupa vreo 13 ani) striga in gura mare pe forumuri si media ca li se incalca lor drepturile, ca si-a ingradit cineva propritetatea privata si le-a i9nchis accesul la baltoaca. Ce m-a enervat pe mine in acel moment, acum 13 ani? fa[ptul ca a vazut domnul "patron" ca suntem 3 pusti , care habar nu aveau unde se afla, si in loc sa ne explice ca nu se pescuieste decat in anummite conditii, sa ne puna sa ne stringem sculele si sa plecam acasa....el s-a postat in fata postului de politie , sa fie sigur ca ramanem fara undite si ca ne luam toti trei amenda separat. Degeaba am incercat sa vorbim sau sa explicam ca nu stiam ...ca nu l-a interesat, el era pornit sa dea exemplu 3 copii.


Tu ai patit asta, dupa atata timp. lucrurile nu s-au schimbat, de civilizat, nici o sansa. tocmai de assta si eu la ridnul meu, prefer ca atunci cand am timp sa merg la pescuit in afara, chiar daca este mai rarut, ma costa mai mult si nu sunt acasa....

Si da , Ma doare sufletul ca roman, sa vad cum in afara toti se respecta (atat pe ei insasi cat si pe conationali) in timp ce romanii nu mai stiu cum sa se fure unul pe celalat, sa traga ceva in plus, sa ii fie doar lui bine, fara sa se gandeasca, ca pe termen lung, ne furam singuri caciula, ca lipsa de intelegere si unitate, de corectitudine morala, nu duce decat intr-un singur loc, incet incet sa ramanem prostii europei (deja am ajuns acolo) mai mult o data ce vedem cum ne trateaza strainii, ca natiune( ca intreg) sa mergem inainte, fara pic de discernamant, fara mandrie, fara nimic din ceea ce candva avea tara asta.

Avatar utilizator
ryco77
junior
junior
Mesaje: 1
Membru din: 19 Iun 2012, 16:22

Re: Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Mesaj de ryco77 » 19 Iun 2012, 16:59

Clau,perfect adevarat.Oarecum ma regasesc printre cele relatate de tine..un limbaj suburban pe un ton ,putin spus ridicat iar la un moment dat l-am vazut cum cauta din priviri ceva pe ce sa puna mana sa -mi dea in cap.Si nu suntem nici primi nici ultimi crede-ma,spun asta pentru caci cu o zi inainte sa se lege de mine a avut treaba cu 2 baieti pe motiv ca "se plimba pe balta ca pe bulevard"..acelasi tratament zbierate si injuraturi ca la usa cortului.Am impresia ca omu nu e cu toate"tiglele pe casa" si din pacate nu se merita sa treci pragul unui asemenea specimen.Din cate am inteles si stiu..nu mai are multe zile...pe balta,si nu ma refer la alte aspecte,deoarece firma e in insolventa si mai e si in litigiu cu primaria din Cruceni.
In concluzie,e trist ca nu exista organe competente care sa ia masurile cuvenite fata de asa oameni"cu 8 inventii brevetate"am citat din gura lui si continua sa se comporte in continuare, pe bani nostri ,in acest mod.Trist dar adevarat!

Avatar utilizator
adi_popa
junior
junior
Mesaje: 8
Membru din: 03 Sep 2012, 19:16

Re: Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Mesaj de adi_popa » 13 Sep 2012, 10:43

Salutare domnilor, in primul rand imi pare rau pentru tine clau si sper sa nu fi pus la suflet, nu merita... in alta ordine de idei m-ar interesa si pe mine niste informatii recente legate de balta asta...taxe, acces, ceva legat de cazare, capturi si niste date de comtact, pentru cine a trecut pe acolo de curand si ma poate ajuta, apreciez....
O zii buna!

Cristian B
utilizator
utilizator
Mesaje: 49
Membru din: 30 Sep 2012, 15:02

Re: Ferma lui "laiu" firiteaz Arad

Mesaj de Cristian B » 29 Mai 2016, 15:52

UPDATE Balta Firiteaz 2016

Am fost la pescuit in weekend cu un prieten si in afara de carasi nu am prins altceva. Pe toata balta nu s-a prins nici un crap.
Crap este in balta, dar probabil cateva bucati mari, sarite de 10 kg si cativa mici. Am vazut cateva poze cu cativa pesti prinsi anul trecut.
Ca si peisaj este o balta foarte frumoasa, cu stuf pe malurile apei.
Pentru a prinde "batranii mustaciosi" cred ca e nevoie de mai mult de 12h, ceea ce multi dintre noi, pescari de weekend nu ne permitem.
Pacat de populatia piscicola care lasa de dorit.
Tariful este de: 30lei/12H
Se poate retine 5kg de caras, salau.
Crapul peste 5kg se elibereaza iar cel intre 1 si 5 kg daca se doreste a se retine se plateste.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”