De inceput,tin sa precizez ca eu sunt multumit de aceste balti,acum depinde si de sistemul de pescuit care il folosesti....sa incepem cu balta de la plopi:pretul biletului este 50 ron 24 ore ,pontoane, acces auto in incinta baltii se face doar cu o garantie de 100 ron sau talonu masinii,cantitatea retinuta este de 3kg si caras cat prinzi,daddy caddy scrie:CUM E CU BALTA BELINI?(LA CE MERGE?,ETC,ETC)ady_brasov scrie:la aceasta balta,sincer nu am ajuns inca,pentru alte balti din zona...daca te intereseaza...gen:Balta belin```ori care din elelucfish scrie:Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!,iti dau ori ce sfat ai nevoie
![]()
![]()
la 4 kg de peste eliberat primesti 1 zi de pescuit `gratis`(dar la zilele gratuite se pescuieste doar in regim C&R) adica mai platesti doar o taxa de 20ron ,balta este destul de des populata,are ten,crap, somn ,caras,rosioara ,stiuca ,
ce-a mai prinzatoare momeala este porumbul de diferite arome cu pop-up sau ceva flotant gen expandata cu porumb pe carlig sau pe fir de par porumb aromatizat sau semifiert cu un pop-up de porumb artificial.......pentru primavara la belin ce-a mai prinzatoare e expandata cu viermusi
La balta cu insule sau la Bertzi cum ai mai zicem noi,taxa este de 50ron 24 ore cantitatea retinuta este de 4kg, ce prinzi peste eliberezi fara nici un beneficiu,balta este des populata,in plin sezon este populata cu 2,5-3 tone de crap la 2 saptamani(ciortan intre 1- 2 kg),dar este si crap mai mare,este si novac, somn, stiuca, amur,caras ,platica.....la aceasta balta este interzis cu masina in incinta baltii....din cauza pescarilor :prinzi si bagi in plasa sau in porbagaj......
tin sa precizez ca sunt partide cand am prins si cate20-25 de crapi in 24 ore o sa te miri, dar i-am prins la rama si la expandata cu viermi ,dar merge si la porumb,pelete.....
tot in cursul saptamanii te-as sfatui sa mergi pentru partide cu rezultate bune.
Sper ca ti-am fost de folos,daca mai ai vreo nelamurire,cu cea mai mare placere,eventual daca vrei si-ti face placere facem o partida de pescuit impreuna