proteina redis????

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
syncross
membru activ
membru activ
Mesaje: 120
Membru din: 25 Noi 2008, 17:34

proteina redis????

Mesaj de syncross » 16 Mar 2010, 01:39

Am facut un mix din
150 g Clo
150 g Faina de soIA
100 g Nectarblend
50 g Liver Powder
350 g Proteina lactica Redis
50 g scoixa pisata
150 g gris

partea lichida

12 ml de aroma
30 ml CSL
30 ml Liver Amino
30 ml Minamino
200 ml apa
200 ml lapte de porumb

Am incercat sa pastrez raportul 50 % proteina redis, faina de soya, 40 % elemente legatura CLO gris nectarblend 10 % aditivi, textura scoica pisata Liver Powder
Am dorit sa facem o bila pentru apa rece si solubile
problema este ca iese mixul prea pufos si la cantitatea asta de lichide nu se face masa rulabila nici cum ramane tot faina. Poate sa fie proteina care dezleaga in halul asta. Am incercat totusi sa fac ceva cu mixul asta si am mai incercat sal incheg cu apa si lapte de porumb dar a mai inghitit 500 ml in total ca sa se lipeasca dar de rulat nu am reusit.
Unde am gresit ??? La proteina redis sau la partea lichida?

Avatar utilizator
LUCKY
senior
senior
Mesaje: 182
Membru din: 26 Dec 2009, 20:50

Re: proteina redis????

Mesaj de LUCKY » 16 Mar 2010, 09:50

Liver Powder-ul si proteina lactica sunt ingrediente solubile si totalizeaza 40 % din mix (vezi recomandarea mea din articolul pentru concursul InfoPescar) ;)

Avatar utilizator
tonny
senior
senior
Mesaje: 301
Membru din: 27 Dec 2009, 01:09

Re: proteina redis????

Mesaj de tonny » 16 Mar 2010, 13:44

Intr-un cuvant Lucky a vrut sa spuna ca ai pus prea multa proteina lactica ea fiind solubila iti dezleaga mixul.Era indicat maxim 25% proteina de la redis cu tot cu pudra de ficat.Stima si iti recomand sa citesti articolol de la concursul infopescar,o sa-ti faci o impresie despre cum se fac boilesurile si ce trebuie adaugat in ele si cam in ce proportii.Stima

Avatar utilizator
cristea radu
senior
senior
Mesaje: 383
Membru din: 01 Dec 2007, 11:08
Localitate: TURDA
Contact:

Re: proteina redis????

Mesaj de cristea radu » 16 Mar 2010, 15:20

@syncross
Eu merg cu 10% proteina

Avatar utilizator
tonny
senior
senior
Mesaje: 301
Membru din: 27 Dec 2009, 01:09

Re: proteina redis????

Mesaj de tonny » 16 Mar 2010, 15:47

si eu la fel merg 10% si maxim 15%,dar aici era vorba de limita maxima,cea de 25% .Cale lunga mai este pana la 40% cat a folosit colegul nostru de breasla,dar nu-i problema deasta suntem aici,sa ne ajutam unii pe altii si sa invatam unul de la altu.Stima

Avatar utilizator
LUCKY
senior
senior
Mesaje: 182
Membru din: 26 Dec 2009, 20:50

Re: proteina redis????

Mesaj de LUCKY » 16 Mar 2010, 20:44

cristea radu scrie:@syncross
Eu merg cu 10% proteina
    Sa inteleg proteina lactica ? sau 10 % proteina/kg de mix indiferent de care e :-??

    Avatar utilizator
    cristea radu
    senior
    senior
    Mesaje: 383
    Membru din: 01 Dec 2007, 11:08
    Localitate: TURDA
    Contact:

    Re: proteina redis????

    Mesaj de cristea radu » 17 Mar 2010, 09:56

    @luky
    proteina lactica 10%/kg de mix
    Numai bine

    Avatar utilizator
    mikcutu
    senior
    senior
    Mesaje: 257
    Membru din: 15 Iul 2008, 09:34
    Localitate: Bucuresti

    Re: proteina redis????

    Mesaj de mikcutu » 08 Apr 2010, 11:56

    Eu am folosit pana la 20% proteina lactica...si s-a rulat ok.

    Avatar utilizator
    LUCKY
    senior
    senior
    Mesaje: 182
    Membru din: 26 Dec 2009, 20:50

    Re: proteina redis????

    Mesaj de LUCKY » 08 Apr 2010, 12:52

    pina la 25% esti in carti ( 25% ingrediente solubile din tot mixul)

    Scrie răspuns

    Înapoi la “Boiliesuri”