CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 11 Apr 2017, 07:57

CUPA BILA 2 – Editia I

Organizatori: Administratia Bila 2 si Clubul Sportiv APS
Perioada de desfasurare: 12 – 14 mai 2017
Locatia: Iazul Bila 2, in sistem "C&R"
Locuri disponibile : 26 echipe
Echipa de 3 concurenti
Taxa de participare : 800 lei
Clasament:
Cantitate & Calitate
In caz de egalitate, departajerea se face dupa cantitate.

Pentru inscriere se plateste avans minim 400 lei pana pe data de 01 mai 2017. Avansul nu se returneaza in caz de neprezentare a echipei la concurs. Diferenta se plateste pe balta.

Concursul incepe vineri 12 mai la ora 12 si se termina duminica 14 mai la ora 12 (daca duminica la ora 12, o echipa este in drill, se mai acorda 15 minute pentru scoaterea pestelui).
Prezenta pe balta se face vineri, 12 mai la ora 9.00.
Ora 9.30 tragerea la sorti a standurilor (extragerea numarului de tragere se face in ordinea efectuarii platii taxei de participare, apoi se trag standurile). Daca o echipa nu este prezenta pana la ora precizata, plus un timp de asteptare rezonabil (sfertul academic), in locul ei va extrage unul din arbitri.
Intre orele 10.00- 12.00 – accesul in stand, camparea si asezarea lansetelor pe suporti, pregatirea momelilor fara a se pescui si nadi.
Ora 12 se da startul.

PREMII:

Locul I: 6000 lei net + cupe + diplome
Locul II: 4000 lei net + cupe + diplome
Locul III: 2000 lei net + cupe + diplome
Captura concursului: 1000 lei net + cupe + diplome
500 lei / cel mai mare peste la cantarele de vineri seara, sambata dimineata, sambata la pranz, sambata seara si duminica dimineata.

Valoarea premiilor in bani este valabila doar pentru 26 echipe platitoare.
Impozitele pentru premiile in bani, vor fi platite de catre Asociatia Club Sportiv APS, conform legislatiei in vigoare, fara a implica pescarii castigatori.

Atentie: premiul pentru captura concursului se acorda celui mai mare peste care nu urca pe podiumul locurilor 1, 2 sau 3.

REGULI DE CONCURS
1. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
2. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi balta de concurs cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul administratiei baltii.
3. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
4. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
5. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a sprayului dezinfectant.
6. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
7. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

NADIREA
8. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
9. Nu se poate folosi nada vie. Pentru nadire, este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor.
10. Bulgarii de mixuri preparate si lansate trebuie sa aiba dimensiuni cu diametrul de maxim 60 mm.
11. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire(cobra), cupa de nadire, catapulta, racheta de nadire, spomb-ul, lopata si accesoriile PVA (fire solubile, pungi solubile, saci solubili). Interzis orice sistem cu propulsie pe baza de aer comprimat.
12. Racheta de nadire nu trebuie sa aiba un diametru interior mai mare de 60mm si o lungime mai mare de 200mm.
13. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire) de la ora 18:00 pana la ora 09:00. In aceasta perioada se poate nadi cu bulgari de max 30 mm.
14. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
15. Se admite nadirea cu seminte doar daca sunt cel putin fierte.
16. Este interzisa detinerea de nada sau momeala vie in interiorul standului.

PESCUIT
17. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
18. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
19. Se poate pescui cu plumb, plumb pentru pasta, momitor.
20. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
21. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
22. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
23. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m
24. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
25. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
26. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
27. Nu este permis focul deschis in cort.
28. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

CANTARIREA
29. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
30. Se cantareste orice peste din speciile punctabile, cu greutatea mai mare de 1,5 kg.
31. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului administratiei sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1,5 kg.
32. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acesta va lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
33. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza.
34. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
35. La fiecare cantarire poate participa si un vecin de stand in calitate de martor. Completarea fisei de arbitraj se face de catre arbitru. Arbitrul va consemna citet, numele si numarul standului, concurentului martor si toate datele privind capturile din standul unde se face cantarirea.
36. Pe foile de arbitraj, confirmarea cantaririlor si a datelor trecute de catre arbitri, se face prin stampila sau semnatura.
37. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
Obligatoriu se va solicita cantarire suplimentara la un numar mai mare de 15 pesti sau la peste cu greutatea mai mare de 10 kg. Daca pestele in cauza nu are 10 kg se va repune in sac pana la urmatoarea cantarire.
De asemenea, echipa poate solicita cantar suplimentar la epuizarea sacilor de pastrare, dar numarul sacilor nu trebuie sa fie mai mic de 15.
38. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa. Optional poate semna si un vecin de stand in calitate de observator (daca doreste).
39. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune..
40. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantare ulterioare.
41. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
42. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
43. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentatnt al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei.

SANCTIUNI
44. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT consemnat in fisa de arbitraj, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 28, 31, 33, 37, 39.
45. Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 9, 11, 16, 17, 18, 25, 32, 34, 40.
46. Echipele care au primit doua avertismente sunt penalizate cu 20 kg si sunt eliminate din concurs la primirea celui de al treilea avertisment.

PUNCTAJ
47. Se puncteaza cantitatea de peste capturata in concurs, ca suma a cantitatilor totale conform fiselor de arbitraj ale unei echipe si se alcatuieste clasamentul pe CANTITATE.
Se puncteaza cantitatea de peste rezultata din suma celor mai mari 5 pesti si se alcatuieste clasamentul pe CALITATE.
Clasamentul general se alcatuieste pe baza sumei punctelor obtinute in aceste 2 clasamente, in caz de egalitate primeaza clasamentul pe CANTITATE.
Premiul general il castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte. In caz de egalitate de puncte pe sectoare, castiga echipa cu cea mai mare cantitate de peste.
48. Concurentii au obligatia sa verifice corectitudinea punctajului echipei, dupa afisarea clasamentului final. Sunt admise contestatiile scrise, care sunt insotite de copiile fiselor de arbitraj si care se fac in maxim 30 minute dupa afisarea clasamentului.

CONTESTATII
49. Contestatiile privind deciziile de arbitraj, se formuleaza in scris catre coordonatorul echipei de arbitri si se depun in cel mult 1 ora de la consumarea faptei. Contestatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

ARBITRAJ
50. Arbitrii au obligatia sa respecte regulamentul in litera si spiritul lui, sa fie corecti, obiectivi si discreti.
51. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul si sa noteze sanctiunile acordate pe foile de arbitraj. Foaia de arbitraj care consemneaza sanctiunea, nu este conditionata de efectuarea unei cantariri.
52. Foile de arbitraj se intocmesc in dublu exemplar. Originalul ramane la arbitru si este folosit pentru intocmirea clasamentului, copia ramane la concurent pentru a-i servi acetuia la verificari si eventuale contestatii.
53. Startul si finalul concursului se anunta prin semnal auditiv.
54. Arbitrii au obligatia sa raspunda in orice moment solicitarilor motivate ale concurentilor.
55. Arbitrii, indiferent de situatie, vor avea un comportament civilizat bazat pe respect si intelegere fata de concurenti.

DISPOZITII FINALE
56. Programul desfasurarii concursului, regulamentul de concurs si de arbitraj, se anunta din timp echipelor participante de catre organizatorul concursului.
57. Organizatorul are obligatia sa informeze exact concurentii despre directiile de pescuit marcate pe standuri, caile de acces permise catre utilitati si orice alte date a caror necununoastere pot duce la incalcarea prezentului regulament.
58. Participarea la concurs, implica acceptarea fara rezerve din partea concurentilor, a prevederilor din prezentul regulament si obligatia de a i se conforma.
59. In caz de forta majora, concursul se poate reprograma, intrerupe sau se declara castigator cel care a prins cel mai mult peste, daca au trecut mai mult de 24 ore. Administratorul isi rezerva dreptul de a intrerupe activitatea de pescuit in cazuri de vreme nefavorabila.
60. In timpul concursului, divergentele sau incalcarile prezentului regulament se solutioneaza de catre arbitri.In afara acestuia se solutioneaza de catre organizator.
Asociatia Club Sportiv APS sau Administratia Bila 2 nu sunt responsabile pentru eventualele accidente sau evenimente.
In caz de eveniment / accident va rugam sa apelati numarul unic pentru situatii de urgenta 112, precum si seful echipei de arbitri.

Clubul Sportiv APS si Administratia Bila 2 va doresc FIR INTINS!

Unde se poate achita taxa :
1. George Tomescu 0727.220.686
2. Cont RO05INGB0000999904979928 Asociatia Club Sportiv APS
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 11 Apr 2017, 08:16

Lista de intentie:

1. Alex Chivu
2. George Panzaru
3. Cristi Patica
4. Liviu Ilie
5. Marian Constantin
6. Daniel Badislav
7. Bogdan Florin
8. Marius Cristi
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 11 Apr 2017, 10:44

Lista de participare:

1. The One: Alex Chivu + Alex Matea + Gabi Subtirica - integral
2. CS APS 1: Liviu Ilie - avans

Lista de intentie:

1. George Panzaru
2. Cristi Patica
3. Marian Constantin
4. Daniel Badislav
5. Bogdan Florin
6. Marius Cristi
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 12 Apr 2017, 12:41

Lista de participare:

1. The One: Alex Chivu + Alex Matea + Gabi Subtirica - integral
2. CS APS 1: Liviu Ilie - avans
3. Razvan Black - rezervat pana joi 13 aprilie

Lista de intentie:

1. George Panzaru
2. Cristi Patica
3. Marian Constantin
4. Daniel Badislav
5. Bogdan Florin
6. Marius Cristi
7. Lucian Fenciuc
8. Iulian Catalin Apostol
9. Cristian Iordache
10. Mihai Dencu
11. Alexandru Mosorivschi
12. Marian Mirea
13. Cereals4fishing + part.
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 17 Apr 2017, 16:49

Lista de participare:

1. The One: Alex Chivu + Alex Matea + Gabi Subtirica - integral
2. CS APS 1: Liviu Ilie - avans
3. LTC 1: Lucian Fenciuc + part - avans
4.Friends Carp Team 1 - Adrian Miclaus, Alex Tomescu, Radu Teodorescu - avans
5.Friends Carp Team 2 - avans
6.Dan Bararu& Cosmin Zelunschi& Dan Zelinschi - avans
...
24. Mihai Cochirleanu - rezervat pana miercuri 19.04
25. Costache Nicolae - rezervat pana miercuri 19.04
26. Razvan Black - rezervat pana joi 13 aprilie

Lista de intentie:

1. George Panzaru
2. Cristi Patica
3. Marian Constantin
4. Daniel Badislav
5. Bogdan Florin
6. Marius Cristi
7. Iulian Catalin Apostol
8. Cristian Iordache
9. Mihai Dencu
10. Alexandru Mosorivschi
11. Marian Mirea
12. Cereals4fishing + part
13. Nea Matei
14. George Ilinca + parteneri
15. Kraus Octavian+parteneri
16. Mădălin Dîrlă + parteneri
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 25 Apr 2017, 08:02

Lista de intentie:

1. George Panzaru
2. Cristi Patica
3. Marian Constantin
4. Daniel Badislav
5. Bogdan Florin
6. Marius Cristi
7. Iulian Catalin Apostol
8. Cristian Iordache
9. Mihai Dencu
10. Alexandru Mosorivschi
11. Marian Mirea
12. Cereals4fishing + part
13. Nea Matei
14. George Ilinca + parteneri
15. Mădălin Dîrlă + parteneri
16. Tamarjan Silviu
17. Edy Bina
18. Green Lake: Iulian petre
19. Voicu Dragos
20. Pedro Carp Team Alexandria
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 25 Apr 2017, 08:02

Lista de participare:

1. The One: Alex Chivu + Alex Matea + Gabi Subtirica - integral
2. CS APS 1: Liviu Ilie - avans
3. LTC 1: Lucian Fenciuc + part - avans
4. Friends Carp Team 1 - Adrian Miclaus + Alex Tomescu + Radu Teodorescu - integral
5. Friends Carp Team 2 - inegral
6. Dan Bararu + Cosmin Zelunschi + Dan Zelinschi - avans
7. Kraus Octavian+Madalin Stan - avans
8. Stoenescu Alexandru + Adi Nitoi + Ilie Marius - avans
9. Gama Crap Team: Mihai Cochirleanu + Marian Radulescu + Marius Vasilica - avans
10. Costache Nicolae - avans
11. CS APS 2: Dan Petrescu + Alex Savin + Bogdan Ivan - avans
12. Carpzone: Sandu Podaru + Florin Grecu

...
26. Florin Pirvu - rezervat pana joi 27 aprilie
CS APS

Avatar utilizator
george tomescu
membru activ
membru activ
Mesaje: 105
Membru din: 01 Dec 2008, 17:44

Re: CUPA BILA 2 Ed 1 12-14 mai 2017

Mesaj de george tomescu » 09 Mai 2017, 15:12

Lista de participare:

1. The One: Alex Chivu + Alex Matea + Gabi Subtirica - integral
2. CS APS 1: Liviu Ilie - avans
3. Friends Carp Team 1: Adrian Miclaus + Alex Tomescu + Radu Teodorescu - integral
4. Friends Carp Team 2: Cornel SERBU + Razvan MANOLE + Florin PATE - integral
5. Dan Bararu + Cosmin Zelunschi + Dan Zelinschi - avans
6. Kraus Octavian+Madalin Stan - avans
7. Stoenescu Alexandru + Adi Nitoi + Ilie Marius - avans
8. Gama Crap Team: Mihai Cochirleanu + Marian Radulescu + Marius Vasilica - avans
9. Costache Nicolae + Bainea Cristian + Stan Emil - avans
10. CS APS 2: Dan Petrescu + Alex Savin + Bogdan Ivan - avans
11. Carpzone: Sandu Podaru + Florin Grecu
12. CS APS 3: Catalin Constantinescu + Mihai Ruse + George Tomescu - avans
13. Carp Vision: Grajdeanu Bogdan - avans
14. Green Lake 1: George Alexandru + Ciobanu Petrica + Balan Petrica - avans
15. Green Lake 2: Misir Dorel + Sebastian Andone + Dan Stoica - avans
16. Green Lake 3: Razvan Stavarache + Tudorica Claudiu +part. - avans
17. Green Lake 4: Ghita Adrian + Ionita Zetec + Iulian Petre - avans
18. George Ilinca + Mihai Mirica - avans
19. Interceptor Baits: Iancu Florin + Iancu Ana Maria - avans
20. Ene Adrian + Claudiu Popescu + Marius Largeanu - avans
21. Florin Slave + Nicu Cioara + Dragos Popescu - avans ... cu rezerva confirmarii platii prin OP
22. Carpdiscount: Alex Pop + Baican Mihai - avans
23. Black Fish - avans
24. Brk Carp Team: Nicu Ciobanu + Mihai Dencu + Razvan Nichita - avans
25.
26. CSA Bucuresti - rezervat
CS APS

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”