OPERATIUNEA "MONSTRU"
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- toader nicolae
- Veteran

Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"
Domnule ,dumneate esti pus aici ca sa ne Incurci pe noi???Las-o-n colo de treaba,dumneata trebuie sa ne ajuti ..Nici nu te salut...........................Buna ziua!(nu te speria este o replica din B.D,alt film al maestrului TOMA CARAGIU).Daca terbuie sa plecam cu un scuter e si mai bine ,prietenia noastra va fi si mai solida daca trebuie sa-l tin in brate pe Costelinio atatea sute de kilometri, dar problema este daca este mai frumusel poate imi schimb orientarile sexuale si incepe sa-mi placa Naomi.

Din pacate nu prea pot lipsii prea mult de-acasa !(serviciu ,copil mic...sotie geloasa !costelino scrie:Sa inteleg ca nu te bagi?gor965 scrie:Tare mi-e ca o sa incapeti intr-un ...scuter !!!
- toader nicolae
- Veteran

S-a specificat ca trebuie sa pacalim sotiile mai intai si apoi vigilenta sefilor.Concediul medical este cea mai mare inventie a tuturor timpurilor.

@Gor
Marea majoritate avem asa ceva(serviciu ,copil mic...sotie geloasa !),dar intotdeauna noi,pescarii,am stiut sa ne descurcam si sa improvizam.
@Toader
Sa o lasam pe biata Naomi ca e necajita acum.Cat despre frumusetea mea pot sa-ti spun un singur lucru:
Nu stiu sa merg cu scuterul asa ca voi sta in spate.Intelegi tu...
P.S.
Chiar daca ne adunam 4-5 insi, eu merg.Asa cum am spus,sunt acolo.
Marea majoritate avem asa ceva(serviciu ,copil mic...sotie geloasa !),dar intotdeauna noi,pescarii,am stiut sa ne descurcam si sa improvizam.
@Toader
Sa o lasam pe biata Naomi ca e necajita acum.Cat despre frumusetea mea pot sa-ti spun un singur lucru:
Nu stiu sa merg cu scuterul asa ca voi sta in spate.Intelegi tu...
P.S.
Chiar daca ne adunam 4-5 insi, eu merg.Asa cum am spus,sunt acolo.
As merge si eu cu scuterul, macar de curiozitate ca n-am mers niciodata cu asa ceva, dar cu o singura conditie.
Ma lasati la geam sa admir peisajul.
Ma lasati la geam sa admir peisajul.
- toader nicolae
- Veteran

Pun masina si carburantul la bataie.
- toader nicolae
- Veteran

E mare bosu'.
- toader nicolae
- Veteran

Din cate am vazut eu prohibitia tine pana la 7 iunie ,asa ca putem fixa data de plecare intre 10-15 iunie si daca nu mai vine nimeni putem merge doar noi Costelino si daca mergem cu masina nu mai trebuie sa conduca nimeni scuterul.

... si numai lui putea sa-i treaca asa ceva prin captoader nicolae scrie:E mare bosu'.
...si pe deasupra nu se mai cearta nimeni pe locul de la geamtoader nicolae scrie:Din cate am vazut eu prohibitia tine pana la 7 iunie ,asa ca putem fixa data de plecare intre 10-15 iunie si daca nu mai vine nimeni putem merge doar noi Costelino si daca mergem cu masina nu mai trebuie sa conduca nimeni scuterul.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- toader nicolae
- Veteran

Lansez,mulinez,usor.....usor,la buza stufului,acolo ii place sa stea.
Costelino am strans 3 ce mai e pana la 40.
Cand sunt doi inseamna o pereche,cand sunt 3 deja avem un grup.
Detaliile aceste operatiuni le vom stabili pe parcurs.In legatura cu durata,datorita unor aspecte obiective,nu cred ca pot sta mai mult de 4 zile.
Detaliile aceste operatiuni le vom stabili pe parcurs.In legatura cu durata,datorita unor aspecte obiective,nu cred ca pot sta mai mult de 4 zile.
- toader nicolae
- Veteran

Serviciu.nevsta geloasa.............lol

- toader nicolae
- Veteran

si eu am avut meciul de rigoare cand a aflat ca vreau sa o tai cateva zile dar am luat-o cu vrajeala ca am vorbit acum si ca in ruptul capului nu pot sa dau inapoi si dupa vreo ora de parlamentari s-a lasat la mana ei.