Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
jirosmarius scrie:acum ne legam de oameni daca au locatia trecuta sau nu,sau incercam sa rezolvam problema amiabil si sa nu ne certam unii pe altii....care ce are sau nu are....rezolvati d nule moderator problema cu blade daca a gresit si hai sa nu l certam pe danu13 ca isi da si el cu parerea...
gor965 scrie:danu13 scrie:...... Dupa cum vezi si eu am patit la fel... Dupa 24 ore fara poza mi-a inchis anuntul... Si sunt altii care nu au nici locatia la profil si posteaza fara probleme...
Dumneata ai locatia trecuta la profil ?
Inclin sa cred ca faceti confuzie intre forumuri si regulile proprii ale acestora !
odoctee scrie:Sa inteleg ca ai o problema strict cu mine?
Ce ma tot introduci in discutie, ti-am raspuns foarte frumos si la obiect de ce a fost inchis anuntul, daca nu o faceam eu o facea un alt moderator in scurt timp.
Dupa cum ai vazut s-a creat un regulament pe care crezi sau nu lumea a inceput sa-l respecte.
Nici nu vrei sa stii cate zeci sau sute de anunturi am inchis pentru nerespectarea regulamentului si incet incet urilizatorii se conformeaza.
Repet nu am nimic cu tine, chiar am colaborat in trecut (daca iti aduci aminte) conjunctura a fost nefericita, imi pare rau.
Te invit sa postezi si acolo anunturile sau nelămuririle tale.
![]()
o seara placuta, adrian
odoctee scrie::-h
Imi pare bine ca ne-am inteles, pregatesc baietii o iesire la Blasova cand am data exacta te anunt sa ne vedem, bem o bere si stam de vorba![]()
toate cele bune si fire intinse in noul sezon!
iulian petre scrie:scor final 1-1
iulian petre scrie:`domnu danu13
pai vezi ca nu-i corect ?
Ai ditamai semnatura si pe mine nu ma lasa sa pun un punct la semnatura de vre-o 3 ani
Cat ai dat spaga Adm gor965 sa te lase cu asa semnatura mare ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator