Hai la neica sa te ...stoarca,
Bani sa-ti ia, el, multi pe barca !
Ca-ti vinde el, "smecherul fin" ,
MAI SCUMPA VECHEA SCULA CA IN MAGAZIN !
Iar "junioru"-atunci de-l critica pe "boss"
Cum ca asa-si arata el, obrazu gros,
E rau lovit la bot si obrajor,
De "paznicul" numit moderator !
-"Tre sa taci si sa citesti !
-Sa cumperi doar daca doresti !
-Hotia ce o vezi, n-o comentezi !
-Chiar daca-ti vine sa ...turbezi" !
Morala :
1)
Cand esti mic,
Nu stii nimic,
Taci de-i acra si friptura ,
Ca sa nu-ti ..."infunde gura" !
2)
Tre sa stii frate de-acum,
Cum sa ..."taci pe-acest forum",
Ca astia te invata "scoala",
Cum ca "nu iti fierbe oala " !
3)
De vrei sa te redresezi,
Tu sa lauzi tot ce vezi !
Pe punte ca sa "treci tu lacu",
Sa te faci ..."frate cu dracu" !
4)
Cand mai faci vreodata "spume",
Comenteaza ici la "glume" !
C-acilea viata-i mai draguta ,
Si nu-ti iau astia ..."boii tai de la caruta " !

Daca-i spui omului ca-i stergi postarea daca..asa si pe dincolo,...aia tot o amenintare este, fara ca omul sa fie nevoit sa apeleze la mascati ca sa se apere !
 Daca-i spui omului ca-i stergi postarea daca..asa si pe dincolo,...aia tot o amenintare este, fara ca omul sa fie nevoit sa apeleze la mascati ca sa se apere !  (de ex. cazul de fata cu demascarea "tepelor" )   Imi vine sa strig :"-Si totusi se invarte !" dar " ma tem de foc ca dracu de tamaie !"
 (de ex. cazul de fata cu demascarea "tepelor" )   Imi vine sa strig :"-Si totusi se invarte !" dar " ma tem de foc ca dracu de tamaie !" 
 si ne vaneaza pa toti si ne cenzureaza ca pa martiri inainte sa ne execute in direct si in reliuare la OTv
  si ne vaneaza pa toti si ne cenzureaza ca pa martiri inainte sa ne execute in direct si in reliuare la OTv  . ca asa e cand sa oftica ca vede lumea ca face greseli moderatoru .
 . ca asa e cand sa oftica ca vede lumea ca face greseli moderatoru .  face bascalie ca taie curentu da da fapt ei sterge fac pariu
 face bascalie ca taie curentu da da fapt ei sterge fac pariu   .daca ajung io modelator sa vezi atunci trai pa vatrai pa banii lu Florentin .
 .daca ajung io modelator sa vezi atunci trai pa vatrai pa banii lu Florentin .  iau generator pa motorina + benzina iau hard copiez tot ,decat daca da o bomba pa casa sa sa stearga ceva din necrologu meu in rest ales bules la mine e - casaforte !!!
  iau generator pa motorina + benzina iau hard copiez tot ,decat daca da o bomba pa casa sa sa stearga ceva din necrologu meu in rest ales bules la mine e - casaforte !!! Free Wlilly si Fliper !
 Free Wlilly si Fliper !