ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

gramada organizata

Moderator: florentiniuga

ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde robert048 » 28 Ian 2013, 02:35

VA SALUT,AS DORII SA AFLU SI EU EXACT CARE ESTE CANTITATEA EXACTA DE ADITIV LICHID PENTRU UN KG DE NADA USCATA(PT STATIONAR) SI EVENTUAL AROMELE CARE RASPUND CEL MAI BINE IN FUNCTIE DE ANOTIMP.MULTUMESC ANTICIPAT.
Avatar utilizator
robert048
senior
senior
 
Mesaje: 417
Membru din: 22 Mar 2011, 00:10
Localitate: bucuresti

z

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde robert048 » 29 Ian 2013, 01:50

CHIAR NU MA POTE LAMURII NIMENI??
Avatar utilizator
robert048
senior
senior
 
Mesaje: 417
Membru din: 22 Mar 2011, 00:10
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde Allen Besnovich » 29 Ian 2013, 11:20

Eu am folosit in general 20 - 50 ml la kilogram nada, in functie de temperatura apei.
C.S. OLTENIA FISHING
Avatar utilizator
Allen Besnovich
Veteran
Veteran
 
Mesaje: 1061
Membru din: 26 Oct 2009, 17:25
Localitate: Craiova

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde florian serban » 29 Ian 2013, 13:06

robert048 scrie:VA SALUT,AS DORII SA AFLU SI EU EXACT CARE ESTE CANTITATEA EXACTA DE ADITIV LICHID PENTRU UN KG DE NADA USCATA(PT STATIONAR) SI EVENTUAL AROMELE CARE RASPUND CEL MAI BINE IN FUNCTIE DE ANOTIMP.MULTUMESC ANTICIPAT.

aditivi in general 40-60ml pe kg de nada uscata.pentru un raspuns rapid din partea pestelui aromele dulci si de fructe.pentru pesti mai mari arome de carne si condimente.
Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
 
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde robert048 » 29 Ian 2013, 17:41

daca apa este rece se foloseste mai multa aroma?
Avatar utilizator
robert048
senior
senior
 
Mesaje: 417
Membru din: 22 Mar 2011, 00:10
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde florian serban » 29 Ian 2013, 18:19

robert048 scrie:daca apa este rece se foloseste mai multa aroma?

Nu trebuie neaparat sa folosesti mai multa aroma,pentru o dispersie mai buna solventul aromei trebuie sa fie pe baza de etil alcool sau esteri.
Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
 
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde robert048 » 31 Ian 2013, 15:36

si daca aditiv nu este p baza d alcool este ok daca adaug eu(csl,tuica)?
Avatar utilizator
robert048
senior
senior
 
Mesaje: 417
Membru din: 22 Mar 2011, 00:10
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde florian serban » 31 Ian 2013, 16:06

robert048 scrie:si daca aditiv nu este p baza d alcool este ok daca adaug eu(csl,tuica)?

csl nu are nici o legatura cu alcoolul.tuica nu am folosit :)) :))
Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
 
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde robert048 » 31 Ian 2013, 21:25

nu pot sa cred ca nu ai auzit de tuica in nada de stationar.
Avatar utilizator
robert048
senior
senior
 
Mesaje: 417
Membru din: 22 Mar 2011, 00:10
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde florian serban » 31 Ian 2013, 22:45

robert048 scrie:nu pot sa cred ca nu ai auzit de tuica in nada de stationar.

de auzit am auzit,dar nu am folosit.
Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
 
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde caramba » 01 Feb 2013, 17:40

eu am folost palinca productie propie pe post de csl si in primavera si in toamna cu rezultate bune :)
Avatar utilizator
caramba
membru activ
membru activ
 
Mesaje: 91
Membru din: 13 Sep 2012, 17:21
Localitate: bucuresti

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde darthfather » 01 Feb 2013, 19:04

Si eu am folosit palinca cu rezultate, ranga.Mai luam o dusca,mai amestecam la nada,...mai amestecam la nada,mai trageam o dusca.Rezultatul era acelasi.TZAPAN!!!....Acum ma duc sa ma antrenez cu niste zama de prune S&O!
Avatar utilizator
darthfather
senior
senior
 
Mesaje: 302
Membru din: 02 Dec 2012, 14:28

Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....

Mesajde caramba » 04 Feb 2013, 00:07

darthfather scrie:Si eu am folosit palinca cu rezultate, ranga.Mai luam o dusca,mai amestecam la nada,...mai amestecam la nada,mai trageam o dusca.Rezultatul era acelasi.TZAPAN!!!....Acum ma duc sa ma antrenez cu niste zama de prune S&O!

eu am vorbit serios nu am glumit
Avatar utilizator
caramba
membru activ
membru activ
 
Mesaje: 91
Membru din: 13 Sep 2012, 17:21
Localitate: bucuresti


Înapoi la Mixurile

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori