EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

parerile dvs pro si contra despre balti

Moderatori: Qnyx, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 01:45

domnule Iuga.CU RESPECT va scriu pentru tot ceea ce faceti pentru noi pescarii .DAR ACUM TREBUIE SA VA CERT(IMI PARE NESPUS DERAU PENTRU ASTA DAR ATI GRESIT).AM VAZUT DE CURAND O EMISIUNE IN CARE ATI PESCUIT PE CERNICA SI ATI DENIGRAT ACEASTA BALTA DEOARECE (PE BUNA DREPTATE)TAXA ESTE UNA EXAGERATA(200 RON 12 ORE).IN SCHIMB VEDEM MULT MAI MULTE EMISIUNI PE TANCABESTI UNDE TAXA ESTE 150 DE RON SI LAUDATI ACEASTA BALTA(ESTE SENZATIONALA)DAR DOMNII PARFENE SUNT NISTE EXCROCI.MENTIONEZ CA AM PESCUIT PE AMBELE BALTI SI SUNT IN MASURA SA DAU DETALII. PE CERNICA TAXA ESTE DE 200 RON SAU 60 DE RON DACA PESCUIESTI LA CARAS DAR NIMENI NU TE CONTROLEAZA DACA DAI DUPA CRAP SI AM PRINS SI CRAP IN TAXA DE 60 DE RON SI POTI FI COMPETITIV CU UN MIX DE 10 RON SI 2 KG DE PORUMB=80RON DAR PE TANCABESTI NUMAI TAXA ESTE DE 150 DE RON SI AI NEVOIE SI DE MINIM 1 KG DE BILE APROXIMATIV 50 DE RON DECI CAM CAT TAXA DE PESCUIT PE CERNICA LA CRAP UNDE PESCARUL AMARAT CARE ARE UN SALARIU DE 1000DE RON PE LUNA ARE SANSA SA PRINDA UN PESTE MAI MARE SI EVENTUAL SA VANDA PESTELE PRINS SI SA-SI SCOATA DIN PAGUBA PE CAND LA TANCABESTI RAMANE CU TOATA PAGUBA. ATUNCI VA INTREB PE DUMNEAVOASTRA DOMNII PETCU DE LA MV2 SAU DOMNUL ALBASTROIU DE LA PERIS CARE LASA SI PESCARII MAI AMARATI SA PESCUIASCA DECENT SI CIVILIZAT SUNT MAI PROSTI DECAT DL PARFENE CARE NE JUMULESTE DE VII PE NOI PE PESCARI S-AU AU INTELES CA TREBUIE SA EXISTE RESPECT INTRE NOI SI PATRONII DE BALTI.DESI (MULTUMESC LUI DUMNEZEU)AM UN TRAI DECENT TREBUIE SA MA GANDESC CA EXISTA PRINTRE NOI SI PESCARI CARE NU ISI POT PERMITE SA PESCUIASCA INTR-O BALTA DECENTA SI ATUNCI CREDETI-MA CA VOR ALEGE CERNICA SI NU TANCABESTIUL IAR EU VOI ALEGE MV2 SAU PERISUL PT CA ACOLO VOI GASI OAMENI DE CALITATE SI NU EXCROCI.MULTUMESC CA MI-ATI DAT ACEASTA OCAZIE SA-MI SPUN OFUL DE PESCAR SI SA NU CREDETI CA DL PARFENE ESTE SINGURUL EXCROC SI DOMNII ALBASTROIU SI PETCU SINGURII DE OMENIE.

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de gor965 » 20 Feb 2009, 12:33

Va rog sa nu mai scrieti cu litere mari si sa nu mai fiti asa "amabil" in a cataloga pe unul si altul ca fiind excroc. Conform logicii dvs. toti in tara asta suntem excroci ...incepand cu guvernantii si terminand cu Ion de la Spatii Verzi care fura si revinde panselute in targ...basca ,unde mai pui ca inselati vigilenta celor de la Cernica prinzand crap cand trebuie sa dati dupa caras mazand ,probabil , pe faptul ca nu veti fii controlat...altfel a-ti fii intradevar cinstit pana in maduva oaselor ! Taxa de pe Tancabesti este intradevar prohibitiva dar este in acord cu legile economiei de piata...adica patronul hotareste ce vrea la el pe mosie afishand o anumita oferta la o anumita cerere !In plus, sunt atatia pescari care se duc ptr. ca balta Are Peste, Are Peste Mare ,isi permit taxa si mai ales nu-si fac calcule cum sa scoata profit dint-o partida de pescuit de placere ! Am mai spus si-o repet ,sunt pescari care se duc sa prinda peste si pescari care se duc la pescuit...dvs. alegeti din care grupa faceti parte ,nu dl. Parfene ! :-?
O zi buna !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 15:13

imi cer scuze daca am jignit un om care face zeci de reguli si percepe niste taxe prohibitive si totul este doar pentru propiul buzunar.domnule gore in tara asta sunt si oameni saraci carora le place pescuitul si sunt si patroni de balti care respecta asta .Am pescuit in Ungaria unde nivelul de trai este mult mai ridicat si baltile mult mai bune decat TANCABESTIUL si am platit o taxa de 20 eur la 24 de ore si am primit barca cu sonar pentru plantat si lemne de foc in banii astia.Revenind la domnii Parfene cred ca doar i-am alintat numindui asa pentru ca si domniile lor stiu ca sunt exagerati in ceea ce cer de la pescari si ce ofera in schimb,dar discutia a plecat de la emisiunea de pescuit in agatatura de pe Cernica cand domnul Iuga a denigrat aceasta balta care sincer vorbind este mult mai buna decat Tancabestiul doar ca cere mai multa experienta,iar daca va uitati mai atent o sa vedeti ca am laudat patroni care stiu sa respecte pescarii pentru ca in aproximativ 50 de sedinte pe MV2 nu am avut curajul sa ma gandesc ca as putea gresi cu ceva si sa pierd sansa sa pescuiesc in cel mai decent mod posibil ca si pe peris unde domnul albastroiu este un om de un bun simt rar intalnit.Credeti ca eu vreau sa ma inbogatesc di pescuit s-au sa fiu respectat sa mi se ceara o taxa corecta in care sa pescuiesc si eventual sa imi ramana bani sa cumpar 2pesti de la metro . imi pare rau daca am jignit pe cineva dar asta este realitatea noi pescarii trebuie sa fim primii care trebuie sa eliberam sa fim corecti sa lasam curatenie(lucruri normale)dar cu noi cati sunt corecti??????????????????????

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 15:18

Pentru toti patronii de balti, nu puteti lua o balta azi si sa fiti bogati maine si trebuie sa intelegeti ca pentru a fi bogati trebuie sa ne respectati pe noi care va bagam bogatia in buzunare.

Avatar utilizator
iulian petre
Veteran
Veteran
Mesaje: 1392
Membru din: 10 Feb 2008, 02:19
Localitate: BUCURESTI/zona Pantelimon
Contact:

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de iulian petre » 20 Feb 2009, 15:58

AM fost client la Cernica(2007) si pot spune ca a AVUT cei mai mari crapi si cteni din toate baltile din jurul Bucurestiului numai ca a facut taxa 200 ron -12 ore -8 lansete (2006) si a crezut ca face o afacere, ca nimeni nu o sa scoata mai mult peste decat valoarea asta .....DAR si-a luat o mare teapa ca pescarii au reusit sa scoata si O TONA pe noapte si numai de la 15 kg in sus(15 kg era considerat puiet)...bucati de crap de 25,27 kg erau fregvente.......abia in anul 2007 cand am ajuns si eu pe balta au bagat regula 2 pesti in taxa asta ....dar PREA TARZIU .


- sunt sigur ca mai sunt bucati de crap de peste 25 kg ca m-am intalnit si eu cu ei dar degeaba :D dar in numar foarte mic .

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de florentiniuga » 20 Feb 2009, 16:28

Excroci domnule Toader Nicolae?!
Dar v-ati uitat in jurul dvs? La Cernica nu m-a revoltat numai taxa ci si gunoiul pe care stateam, nesimtirea unor paznici beti, etc. Ati observat cumva investitiile facute pe Tancabesti? Drumuri, amenajari si indiguiri de maluri, aspectul locurilor de pescuit, popularile anuale etc. Acolo taxele sunt evidentiate in cresterea conditiilor oferite pescarilor. Cum s-ar zice, te uiti si poti afirma : "Aici sunt banii dumneavoastra!". Si poti lua si peste acasa de pe balta din fata. Evident in limitele decente, pentru consum nu pentru vanzare. Numai cei care au fost prinsi cu peste in portbagaj au atitudinea dvs. :">
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
costelino
senior
senior
Mesaje: 488
Membru din: 05 Iul 2008, 15:35
Localitate: Aproape de Buc.

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de costelino » 20 Feb 2009, 16:52

HHHmmmm,stati si ganditi va rog la rece.Si d-nul Toader are dreptate dar si explicatiile d-nului Florentin sunt corecte.Domnilor analizati ce au gandit acesti domni si ve-ti vedea ca adevarul este undeva la mijloc.Porniti de la faptul ca d-nul Toader este un pescar care face parte din categoria de 90% (acolo unde sunt si majoritatea celor care "rasfoiesc" acest forum),iar d-nul Florentin ,cu cei care au reusit sa ajunga la acest nivel,apartine celor 10 procente ramase.
Aceste 10 procente inseamna viitorul,dar ...
Este oare greu,sau usor,sa treci peste toate cate ti-au facut patronii baltilor in trecut si acum tot tu sa vii,pescarul de rand,sa ingropi securea iar patronul sa ramana acelasi?
Va rog sa nu va suparati,este umila mea parere.

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 17:45

domnule iuga tot ce am vrut sa scot in evidenta este faptul ca noi pescarii suntem in mod evident nedreptatiti de oameni ca domnul parfene care ca si patronul dela cernica care cer taxe enorme si care de multe ori trimit paznicii beti sa caute si ceva saminta de scandal eventual sa incaseze fara sa-ti dea macar un bon si uneori suntem victimele propiei nesimtiri unde fara a dori sa apar un om care permite paznicilor sa vina beti si sunt convins ca nici dumnealui nu este foarte educat(cam 2 clase mai mult ca trenul)trebuie sa spun ca pe un lac de sute de hectare e greu sa faca cineva curat in spatele pescarilor.SI marturisesc ca nu sunt nici din cei 90% pentru ca situatia mea materiala nu este chiar problematica fara a fi niciGIGI BECALI.Imi pare nespus de rau ca trebuie sa vorbesc asa despre o balta ca tancabestiul dar asta este realitatea chiar daca doare.Cum va-ti simti daca statul roman ar incerca sa-si scoata investitia pentru autostrada soarelui in 2 zile si ar pune o taxa de 2000 de ron ca de..... a investit.Vreau sa multumesc inca o data domnilor Petcu si Albastroiu pentru respectul care il au pentru noi si cred ca trebuie sa multumim lui dumnezeu ca exista si oameni ca dumnealor.Iar dumneavoastra trebuie sa va multumim ca atunci cand ne arde dorul de balta ne mai putem racori cu emisiunile dumneavoastra unde putem invata de pescarii mari din tara(si nu sunt putini).Dumneavoastra ati gresit cand ati laudat pe unii si ati denigrat pe altii cand sunt plamaditi dinaaproape acelasi aluat.Daca credeti ca nu este realitatea eu sunt pregatit sa renunt sa postez.In inchieiere as dori sa urez tuturor pescarilor sa aiba sansa sa pescuiasca in UNGARIA sau de ce nu sa avem sansa sa fie si in ROMANIA ca in UNGARIA.

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 18:20

Va spun cu mana pe suflet ca nu am plecat cu porbagajul plin de nicaieri si nu am avut interdictie pe nici o balta si in aproximativ 50 de sdinte pe Moara vlasiei nu am simtit gustul pestelui din aceasta balta.Legat de investitii sunt si balti ca balotesti,candeasca,oltenita etc , unde s-au facut investitii si nu au incercat sa jecmaneasca pescarii.Iar faptul ca pescarii umplu porbagajul se datoreaza in mare masura patronilor care in loc sa sa perceapa o taxa de 150 de ron de la un pescar pot percepe cate 75 de ron de la 2 pescari si atunci nimeni nu va risca sa fie prins cu mata in sac si sa nu mai aiba san sa pescuiasca pe o balta atat de buna, iar faptul ca dupa ce platesti 150 de ron ti se mai percepe si o taxa de agrement pentru sotie si copil dovedeste nevoia de inbogatire rapida si o totala lipsa de respect fata de noi.Credeti ca sunt revoltat numai pe domnul Parfene sau numai domnii petcu si albastroiu sunt oameni de omenie?Nimic mai gresit. am citit pe internet despre o balta la care daca nu prinzi cantitatea de peste inclusa in taxa la plecare ti se completeaza pana ajungi la cantitatea permisa.(BRAVO PATRONILOR).Stiu ca domnii parfene sunt prietenii dumneavoastra dar in loc sa le luati apararea puteti sa-i invatati pot castiga mai mult daca vor avea balta plina cu pescari zilnic la o taxa de 60-80 de ron decat daca jecmanesc 2 barzauni intr-o zi.

Avatar utilizator
stefanflorin
Veteran
Veteran
Mesaje: 762
Membru din: 20 Noi 2007, 01:00
Localitate: Departe de casa

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de stefanflorin » 20 Feb 2009, 20:03

probabil ca se vrea a fi o balta mai exclusivista, unde daca chiar iti doresti sa pescuiesti si iti permiti, platesti si poate unii chiar astfel de balta isi doresc, fara multi pescari, liniste, crapi cu greutate...si eu daca as fi patronul unei astfel de balti tot pt asta as opta. Si dintr-o sticla de alcool ieftin te poti imbata de ce sa cumperi whisky?
Work is for people who can't fish!

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de gor965 » 20 Feb 2009, 20:19

Asta am spus si eu ,nu trebuie salivat dupa crapii din Tancabesti ...pur si simplu daca are cerere, omul isi vinde marfa cat poate de scump ! Ca are marfa buna sau prosta ,pescarii hotarasc ! Nu exista nicaieri in lume uniformizari de pret ptr. activitati recreative similare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 21:21

Si atunci cu ce este mai bun whiskyul de tancabesti decat ala de cernica???????????????

Avatar utilizator
costelino
senior
senior
Mesaje: 488
Membru din: 05 Iul 2008, 15:35
Localitate: Aproape de Buc.

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de costelino » 20 Feb 2009, 21:37

Domnule Toader,nu se ajunge nicaieri asa.Raspunsul este cunoscut,de ce,dar fiecare incearca sa-l dea in alt mod.
Am pescuit si inca mai am de gand s-o fac in Cernica.Nicaieri in tara asta nu au existat asemenea "specimene" de crap si cine a pescuit in 2006-2007 in Cernica stie ce spun.Si acum mai sunt ceva "greutati",dar rare.
C&R se practica in Cernica,putin cam obligat.Adica trebuia sa-l arati si primeai verdictul:da-i drumul sau ia-l.
Cat despre subiectul cu taxe exagerate,sunt de acord dar sa fim respectati.Prin simplul motiv ca suntem sursa de venit a administratorilor.Repet,NOI suntem,nu balta.

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 20 Feb 2009, 22:01

asa cum vad eu lucrurile di punctul de vedere al unui pescar este mai rentabila cernica decat tancabestiul cand vine vorba de balti cu taxe prohibitive iar daca vrei sa fii pescar te duci pe MV2 si pestele il cumperi de la metro dar nu putem sa laudam pe unul ca este prietenul nostru si sa-l huiduim pe altul fiinca nu este.Iar treaba cu whiskyul este relativa caci fiecarui dintre noi i s-a intamplat sa vada portbagaje de masini scumpe murdarite de peste.Eu am vazut acum 2 ani un bmw X5 al carui stapan a fost trimis acasa pentru ca incercase sa fure peste cu o saptamana inainte.

Avatar utilizator
toader nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 535
Membru din: 09 Feb 2009, 00:46

Re: EMISIUNE DE PESCUIT LA CERNICA

Mesaj de toader nicolae » 21 Feb 2009, 01:36

de catre tavimai pe Ieri, , 18:57

Pe hapsanii de pe balta
Cu interes ii laudati
Se cred "societatea cea inalta"
Laudatorii sunt la ei "favorizati" !

Cu taxele "de milioane"
Se-aduna jipurile "mai babane"
Ca baltile sunt "numai bune"
Pentru... hotie si evaziune !

Am renuntat la crap sa merg
Cu bani pe hoti sa-mbogatesc
Din calendar pe astia-i sterg
Si-n alte locuri pescuiesc !

Scrie răspuns

Înapoi la “Pareri si dispute”