...ptr ca sincer nu am chef
 ...ptr ca sincer nu am chef  de o excursie la Giurgiu...si de multi nervi
  de o excursie la Giurgiu...si de multi nervi  .cu tot respectul cuvenit astept un raspuns de la dumneavoastra
 .cu tot respectul cuvenit astept un raspuns de la dumneavoastraModeratori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
 ...ptr ca sincer nu am chef
 ...ptr ca sincer nu am chef  de o excursie la Giurgiu...si de multi nervi
  de o excursie la Giurgiu...si de multi nervi  .cu tot respectul cuvenit astept un raspuns de la dumneavoastra
 .cu tot respectul cuvenit astept un raspuns de la dumneavoastra

Pana la urma , ma puteti sfatui cum sa rezolv problema cu viza. Nu de altceva, dar sa vin sa depun actele si sa ma intorc peste o saptamana....!? Va multumesc.pompierulpescar scrie:Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Va multumesc.Butaru Gabriel scrie:Viza PG pentru zona Calarasi, Oltenita se elibereaza pe loc, pentru zona Giurgiu dureaza o saptamana.

,mai aveam la mine de 80,100 dar cu alea adunai doar puf pe fir si in final ramaneau si ele agatate...am dat in zona podului (prieteniei) si in aproape 20h am luat un somotei sarit putin de 1,5kg la buchet de rame,caras marisor la vreo 800gr dar bucati numarate pe degetele de la o mana si un fusar la vreo 30 cm ca nu am mai prins asa ceva pana acum si nici nu stiam ce specie este...sincer nu recomand o iesire intr-o zona unde sunt plopi f multi si curent mare ca nu se merita
  ,mai aveam la mine de 80,100 dar cu alea adunai doar puf pe fir si in final ramaneau si ele agatate...am dat in zona podului (prieteniei) si in aproape 20h am luat un somotei sarit putin de 1,5kg la buchet de rame,caras marisor la vreo 800gr dar bucati numarate pe degetele de la o mana si un fusar la vreo 30 cm ca nu am mai prins asa ceva pana acum si nici nu stiam ce specie este...sincer nu recomand o iesire intr-o zona unde sunt plopi f multi si curent mare ca nu se merita   .am incercat in zone cu,curent f f mic dar nu am luat nici macar un guvide...am sa mai merg acolo ca somnul o ia bine la scoica si in curent,eu nu am stiut asta ca nimeni de pe acolo nu-ti spune dar dupa ce o sa dispara puful ala nenorocit ca atunci ramane montura unde lansezi,acum poti arunca si cu 300gr si tot o aduce in mal.s-auzim de bine
 .am incercat in zone cu,curent f f mic dar nu am luat nici macar un guvide...am sa mai merg acolo ca somnul o ia bine la scoica si in curent,eu nu am stiut asta ca nimeni de pe acolo nu-ti spune dar dupa ce o sa dispara puful ala nenorocit ca atunci ramane montura unde lansezi,acum poti arunca si cu 300gr si tot o aduce in mal.s-auzim de bine    

si au pescuit la sticla
 si au pescuit la sticla   )...
 )... 

. In rest...sa vedem cum decurge toamna ca azi dunarea am vazut ca a aince[put sa creasca. Partida slaba azi . 1 platica si c am 1 kg de guvide. Guvidele este ca la balamuc pe dunare anul asta.
. In rest...sa vedem cum decurge toamna ca azi dunarea am vazut ca a aince[put sa creasca. Partida slaba azi . 1 platica si c am 1 kg de guvide. Guvidele este ca la balamuc pe dunare anul asta.
 ...sincer as dori sa stiu ce mai este pe la Ara si prin imprejurimi...stiu ca tu nu prea ai stare...si de cate ori ai ocazia esti pe malul Dunarii la o partida de pescuit...ce recomanzi acum ca a inceput sa se raceasca apa si implicit pestele nu mai "raspunde" asa cum ne dorim noi...hai spune-ne ceva...
 ...sincer as dori sa stiu ce mai este pe la Ara si prin imprejurimi...stiu ca tu nu prea ai stare...si de cate ori ai ocazia esti pe malul Dunarii la o partida de pescuit...ce recomanzi acum ca a inceput sa se raceasca apa si implicit pestele nu mai "raspunde" asa cum ne dorim noi...hai spune-ne ceva...