FOTO CAPTURI
Moderator: gor965
- valentin dumitru
- membru activ 
Re: FOTO CAPTURI
Sulina 10 octombrie 2009, vis-a-vis sunt Ukraienienii . Crap Comun 20,5 kg, la boiles.( ELIBERAT )

Valentin Dumitru...Club Carping...
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
valentin dumitru scrie:Sulina 10 octombrie 2009, vis-a-vis sunt Ukraienienii . Crap Comun 20,5 kg, la boiles.( ELIBERAT )
Bravo Vali !!!

@Meserie
Domnule ,dumneata o tii din greseala in greaseala... spre victoria final !

Eu pescuiesc de 15 ani , n-am facut si n-am sa fac vreo-data poze cu pestele altuia !
Daca spuneti ca aveti si ceva concursuri la activ , ma surprinde lipsa dvs. de fair play (si bun simt),incepand cu motivul ptr. care a-ti facut poze cu pestii prins de alti pescari ,cu motivul ptr. care a-ti postat aceste poze intr-un topic dedicat capturilor personale si terminand cu raspunsurile aiurea pe care le dati in stanga si dreapta (vezi,cutare a facut la fel ...ala e lup moralist...altu baga 220...etc.,etc.). Va repet ,nu se pune in discutie calitatea dvs. de pescar , dar cand dai cu muci-n fasole lumea se asteapta sa spui c-ai gresit ,nu ca asa ar trebuii sa facem toti !
P.S
Imi fac timp diseara si editez tot topicul asta ca eu unul m-am saturat sa tot vad aici poze cu pesti matrasiti prin bucatarii ,aliniati pe asfalt si "mangaiati" cu un cutit pe sub solzi ! Daca era un topic despre ce mai mancam la balta ,era alta discutie , aici in schimb ar trebuii sa postam poze cu Capturile noastre , NU cu Victimile !!!

- valentin dumitru
- membru activ 

Ultima oară modificat 25 Oct 2009, 20:58 de către valentin dumitru, modificat 1 dată în total.

- valentin dumitru
- membru activ 

Ultima oară modificat 25 Oct 2009, 20:58 de către valentin dumitru, modificat 1 dată în total.

- Madalin Dirla
- Veteran 
Vali,George nu se referea la tine,chiar te-a felicitat,el se referea la "Meserie",baiatul care s-a fotografiat cu pestii altuia  .......citeste cu atentie raspunsul lui!
 .......citeste cu atentie raspunsul lui!
Toate cele bune!!!

.......citeste cu atentie raspunsul lui!
 .......citeste cu atentie raspunsul lui!Toate cele bune!!!

Ultima oară modificat 25 Oct 2009, 22:36 de către Madalin Dirla, modificat 1 dată în total.

- IULIAN C
- carpZone team 
Vali,frumos rau "purcelusul" !!!
L-ai pacalit pe batran,bravo....felicitari!
Uite ca si pe ape salbatice papa tot boabe....era de asteptat sa se prinda cu preponderenta la porumb,da uite ca-i plac specialitatile!

L-ai pacalit pe batran,bravo....felicitari!
Uite ca si pe ape salbatice papa tot boabe....era de asteptat sa se prinda cu preponderenta la porumb,da uite ca-i plac specialitatile!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA

- valentin dumitru
- membru activ 
Scuze !!!   Ma luase capu' !!!
  Ma luase capu' !!! 

Ma luase capu' !!!
  Ma luase capu' !!! 
Acum am revenit acasa si-mi pare rau ca am creeat confuzie ...m-am grabit si-am pus raspunsuri ptr. useri diferiti in acelasi post !valentin dumitru scrie:Scuze !!!Ma luase capu' !!!

P.S
Valentin ,daca raspunsul citat de Madalin imi era destinat , e totusi o greseala ...eu cu Vladut n-am fost niciodata la pescuit !

- valentin dumitru
- membru activ 
Mi-am cerut scuze, dupa cum am spus.... ma luase capu', greseala mea !!!
Citatul care l-a postat Madalin nu am avut cum sa-l editez dar il rog pe el. Multumesc !!!

Citatul care l-a postat Madalin nu am avut cum sa-l editez dar il rog pe el. Multumesc !!!
- Madalin Dirla
- Veteran 
S-a rezolvat Valivalentin dumitru scrie:Mi-am cerut scuze, dupa cum am spus.... ma luase capu', greseala mea !!!
 !!!
 !!!Re: FOTO CAPTURI
Gata...end Off Topic !
Au fost scoase toate pozele care au generat comentarii in contradictoriu pe forum !
Nemultumitilor le recomand postare de fotografii cu stiuci si somni in rubrica destinata pestilor rapitori ,iar celor pasionati de bucatarie le recomand cu caldura rubrica patronata de colegul nostru Valioo3 : http://infopescar.tv/forum/preparate-din-peste/ !
In continuare va doresc multa sanatate ,capturi mari si poze frumoase !

Au fost scoase toate pozele care au generat comentarii in contradictoriu pe forum !
Nemultumitilor le recomand postare de fotografii cu stiuci si somni in rubrica destinata pestilor rapitori ,iar celor pasionati de bucatarie le recomand cu caldura rubrica patronata de colegul nostru Valioo3 : http://infopescar.tv/forum/preparate-din-peste/ !
In continuare va doresc multa sanatate ,capturi mari si poze frumoase !

- ionescu iulian
- senior 
Cu scuze (mai ales pentru off topic), poate ma imsel, dar acest meserie nu  o fi chiar dl. Bacos, cel care trebuia sa ne arate pozele cu capturile de pe 24.10? Sau poate o fi frate-sau.........

La noi este aproape iarna , dar tot mai luam cite un baboi , aici unul de 14-15 kg

Va salut dragi prieteni pescari.
Fiind un pescar cu aspiratii profesioniste, am sa va arat o captura in nord-vestul tarii. Avand In vedere ca pe noi inca nu ne-a afectat gerul iernii foarte tare, aici la Santaul Mic in judetul Bihor am reusit o performanta de exceptie la boiles cu gust de squid&octopus ( carp romanesc 17.8 kg. cantarit de catre mine si proprietarul baltii ). Crapul este un pot sa zic monument al baltii si a fost eliberat pentru al astepta anul viitor 

Va salut si sa aveti betele curbate!

Fiind un pescar cu aspiratii profesioniste, am sa va arat o captura in nord-vestul tarii. Avand In vedere ca pe noi inca nu ne-a afectat gerul iernii foarte tare, aici la Santaul Mic in judetul Bihor am reusit o performanta de exceptie la boiles cu gust de squid&octopus ( carp romanesc 17.8 kg. cantarit de catre mine si proprietarul baltii ). Crapul este un pot sa zic monument al baltii si a fost eliberat pentru al astepta anul viitor

Va salut si sa aveti betele curbate!