Gata.

Moderatori: gor965, Sebastian, mini_mic
am incercat sa bag citatul in postul meu da nu am reusitbecali scrie:o captura frumoasa un somn de 20 kg (ficat de pui).De 3 saptamani cat am stat la pescuit am dat numai la ficat de pui si am avut rezultate frumoase.Am prins chiar si 5 somni pe noapte. FIR INTINS!
Te-ai trezit destul de des (am glumit). Bravo tziebecali scrie:o captura frumoasa un somn de 20 kg (ficat de pui).De 3 saptamani cat am stat la pescuit am dat numai la ficat de pui si am avut rezultate frumoase.Am prins chiar si 5 somni pe noapte. FIR INTINS!
dragosh.grasu scrie:Foarte multe discutii despre "somnul la sapun de casa".![]()
Am mai auzit si prin alte parti.... pana la urma e pe bune sau sunt doar unii care cred in povesti?![]()
as dori un raspuns serios de la cnv pe masura![]()
![]()
Multzam shi fire intinse!!
baieti , cu tot respectu, am inteles ca aveti de discutat dar de ce va luati de mine ? nici macar nu prea pescuiesc la somn.iorgu scrie:Cosmine esti prea politicos pentru a putea sa ma supar cu tine. Te rog mult nu este cazul sa-ti ceri scuze, intre prieteni nu exista asa ceva. Dar care este parerea ta referitor la postarea lui zamfi cu momeala pe baza de clabuc? Oare sunt eu prea declasat sau comentariul lui este neavenit, te rog sa citesti postarea lui(dar cred ca ai facut-o deja)