Nu cred ca te poate ajuta cineva in perioada asta a anului... nici macar somnulrex hunter scrie:ma poate ajuta si pe mine cnv..ce tip de momeala sa fol. la somn in perioada aceasta a anului pe apa curgatoare (pe jiu )???va multumesc..anticipat

Moderatori: gor965, Sebastian, mini_mic
Nu cred ca te poate ajuta cineva in perioada asta a anului... nici macar somnulrex hunter scrie:ma poate ajuta si pe mine cnv..ce tip de momeala sa fol. la somn in perioada aceasta a anului pe apa curgatoare (pe jiu )???va multumesc..anticipat
Parerea mea...este ca in aceasta perioada cel mai bine o ia la ...shad!rex hunter scrie:ma poate ajuta si pe mine cnv..ce tip de momeala sa fol. la somn in perioada aceasta a anului pe apa curgatoare (pe jiu )???va multumesc..anticipat
Sebastian pot sa iti spun ceva in legatura cu lipitorile; eu de obicei le tai ventuzele si pt a curge sange din ele dar mai ales pt a le impiedica sa se lipeasca/incolaceasca pe fir, pietre sau alte lucruri din apa, pt ca au tendinta asta. Se vehiculeaza ca mor mai repede cu ventuzele taiate dar din ce am observat eu nu e adevart. Te rog sa detaliezi folosirea feromonilor, deoarece am folosit si eu dar fara rezultate; eu am luat ceva pe care scria gato-anguila si puteau ca naiba :?sebastian scrie:si eu am incercat cu intorsul sau taiatul lipitorilor,dar sincer am mai mare incredere ,si rezultatele mi -au intarit convingerea,ca momeala cu cat este prezentata mai natural cu atat este mai atractiva,si in plus rezistenta lipitorilor in apa ,odata taiate dau intoarse scade.singura chestie artificiala in care ma incred sunt feromonii,iar singura adiacenta la monturile de somn care mi-a dat rezultate klare a fost bucata de burete inmuiata in singe-praf-sau aroma de fishmeal ,octopussy,ori japanesse squid.si evident norocul si rabdarea