Dan Andrei Subiectul mesajului: Re: COMENTARII PARTIDE DE PESCUIT PE MOARA VLASIEI 2Scris: 24 Mar 2011, 19:29
Mesaje: 2 Miercuri 23 martie am reusit sa fac prima partida de pescuit pe anul acesta iar ca locatie am ales ca in fiecare an Moara Vlasiei 2 unde am inchiriat unul dintre pontoanele de la intrarea pe balta.A fost o prima partida reusita cu capturi frumoase si dese,media celor 16 pesti prinsi a fost de cca 7 kg cel mai mare dintre ei cantarind un pic peste 10 kg.Atasez si cateva poze cu pesti prinsi
Fişiere ataşate
Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro Transmitem zilnic imagini live de pe lac !!!
Am fost astazi pe moara vlasiei pe standul numaru 19 Rezultate foarte bune din punctul meu de vedere am fost la o partida de 24 de ore am folosit bilele de la magic baits si cele de la Dynamite Baits (source) am reusit sa prin 4 mustaciosi 2 overten la 10.20 12.90 si doi mai prost imbracati la 4.80 si 3.50. Am fost foarte incantat pacat de problemele pe care le-au creat niste pescari care au venit sa rupa muzica la maxim pe balta cateva ore bune pana la urma am reusit sa dam de un paznic si intr-un final de domnul petcu care au rezolvat problema va felicit pentru acceasta balta domnule victor este a doua oara cand vin si nu am plecat dezamagit. Fir intins tuturor revin cu poze mai tarziu