Intradevar, popularea a avut loc ieri (25 martie 2011). Am atasat doar cateva poze mai jos.
Mai multe imagini si stirea completa despre aceasta populare, impreuna cu multe alte informatii, gasiti pe noul website al baltii: www.greaca-cercani.ro.
paulletta scrie:Maine dimineata in jurul orelor 5-6, va avea loc o noua populare cu crap romanesc pe Bazinul Greaca-Cercani.
Vor fi bagate 400 de bucati, cantitatea totala este 3.5 tone.
Greutate medie peste 7 kg.
Urmeaza fotografiile.
nu am citit in regulamentul balti cum ca ar trebuii sa las cheile masini la paznic si totusi acest lucru mi sa intamplat pe balta mi se pare totusi ceva iesit din comun avand in vedere ca in momentul strangeri si urcari bagajului in masina am fost asitati de unul dintre paznici ! ( ideea e postului meu este sa aflu daca cei prezenti pe balta wechendu asta au patit la fel stima )
Nu,nu am mai luat la nimeni cheile in seara aceeia(ti-a disparut ceva?).
Daca vreti explicatii va raspund in particular.
Cred ca nu v-ati suparat!
Sanatate
George.
Odata cu popularea din 25 martie 2011 si noul website al baltii Greaca-Cercani, anuntam si deschidearea oficiala a sezonului de pescuit pentru 2011.
Va invitam sa fiti primii care puneti pe saltea si va fotografiati cu cat mai multi crapi din cei 400 (7-14kg) de la recenta populare, la care se adauga bineinteles si numeroasele exemplarele existente (parte din ele putand fi vizionate in galeria foto/video http://www.greaca-cercani.ro/capturi/.
Pentru detalii privind taxele si conditiile de pescuit valabile pentru 2011, va rugam sa consultati regulamentul.
Aceia dintre dumneavoastra care nu au mai fost pe Greaca-Cercani, vor gasi traseul pana la balta si harta in pagina de contact si, totodata, pot obtine mai multe informatii din sectiunea "Despre balta".
Va asteptam pe balta si apoi, inregistrandu-va in website, sa ne povestiti partidele de pescuit in "Vocea pescarului" si, neaparat, sa va laudati cu exemplarele capturate adaugand imaginile in sectiuna Capturi.
Ieri, impreuna cu un prieten am fost pe Greaca Cercani pt. o partida de 24 h,am pescuit pe capatul baltii "la porci" si rezultatele nu au intarziat sa apara